ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βολές» Γεωργιάδη κατά Πολάκη: «Χωρίς τον Τσίπρα θα ήταν άγνωστος»

«Βολές» Γεωργιάδη κατά Πολάκη: «Χωρίς τον Τσίπρα θα ήταν άγνωστος»
EUROKINISSI.

«Ο Τσίπρας λούζεται ό,τι δημιούργησε», σημείωσε ο Υπουργός Υγείας για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε στην κόντρα Αλέξη Τσίπρα – Παύλου Πολάκη, σημειώνοντας ότι ο πρώην πρωθυπουργός «λούζεται ό,τι δημιούργησε», μιλώντας σήμερα (03/03) στο RealFM 97.8.

«Έκανα μία δημόσια ανάρτηση γιατί ήθελα να επισημάνω ένα στοιχείο πολύ σημαντικό. Ουδείς ασφαλέστερος του ευεργετηθέντος. Ο Πολάκης ήταν παντελώς άγνωστος.

Την εποχή εκείνη, ο Πολάκης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του 2012 ψήφιζε το ΕΠΑΜ. Πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ ως προσωπική επιλογή του Τσίπρα. Δεν τον ήθελε κανείς άλλος, βγήκε βουλευτής εκ τύχης. Αφού μπήκε στη Βουλή, ο Τσίπρας τον έκανε αναπληρωτή Υπουργό Υγείας.

Δηλαδή, χωρίς τον Τσίπρα θα ήταν άγνωστος. Είναι δυνατόν να είναι ο πρώτος που βγαίνει ενάντια στον Τσίπρα; Ο Τσίπρας λούζεται ό,τι δημιούργησε. Ο Πολάκης εκτός από όλα τα άλλα είναι και σφόδρα αχάριστος», τόνισε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως με χθεσινή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε την παρέμβαση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος χαρακτήρισε ως ατυχές το γεγονός ότι ο τέως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και πρώην Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε δημοσίως για την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το δημοψήφισμα του 2015 αλλά και τα λάθη του.

Η χθεσινή (02/03) δημοσίευση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Σχετικές ειδήσεις