ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Κεχαγιά σε Μαρινάκη: Χρησιμοποιεί παραμορφωτικούς φακούς για να ρίξει σκιές στον Κασσελάκη

Απάντηση Κεχαγιά σε Μαρινάκη: Χρησιμοποιεί παραμορφωτικούς φακούς για να ρίξει σκιές στον Κασσελάκη
Αρχείου - Eurokinissi

Η απάντηση της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο μετά τις δηλώσεις περί «επίθεσης στη Δικαιοσύνη»

Μετά τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη για τον Στέφανο Κασσελάκη περί «επίθεσης στη Δικαιοσύνη», η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά προχώρησε σε σχετική απάντηση, επισημαίνοντας πως χρησιμοποιούνται παραμορφωτικοί φακοί για να υπονομευθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, η Βούλα Κεχαγιά αναφέρει: «Προφανώς και η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία της για το γεγονός πως ο ελληνικός λαός έχει αρχίσει να της γυρίζει την πλάτη λίγους μόλις μήνες μετά τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου, κάτι που αποτυπώνεται με σαφήνεια στα ποιοτικά ευρήματα των δημοσκοπήσεων.

»Μπροστά σ’ αυτήν τη διαπίστωση και υπό το βάρος της καταδίκης της από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για ζητήματα Κράτους Δικαίου επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και τον πρόεδρο του προσπαθώντας να πείσει ότι «όλοι το ίδιο είναι». Χρησιμοποιεί παραμορφωτικούς φακούς για να υπονομεύσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να ρίξει σκιές στον αρχηγό της Στέφανο Κασσελάκη. Ματαιοπονεί!

»Στις ΗΠΑ η επιχειρηματικότητα για τους απόδημους Έλληνες είναι συνυφασμένη με τη διαφάνεια και τη νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα σε αντίθεση με πρακτικές στις οποίες έχουν συνηθίσει διάφορες οικογένειες που πλουτίζουν με αδιαφανή και πολλές φορές "αδιευκρίνιστο" τρόπο ακόμη και μέσω εξωχώριων εταιρειών. Προφανώς έχοντας μάθει να λειτουργούν μ αυτόν τον τρόπο, χωρίς μάλιστα να φορολογούνται όπως όλοι οι απόδημοι επιχειρηματίες ακόμη και για το τελευταίο ευρώ/ δολάριο θεωρούν ότι όλοι οι άλλοι καταφεύγουν στα ίδια μέσα».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο Παύλος Μαρινάκης είχε σχολιάσει αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη πως «αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια. Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος».