ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση ΚΚΕ σε Μαρινάκη για Κουτσούμπα και sugar daddies: Αυτογελοιοποίηση

Απάντηση ΚΚΕ σε Μαρινάκη για Κουτσούμπα και sugar daddies: Αυτογελοιοποίηση
Φωτ.: Eurokinissi

«Το μόνο μίσος του ΚΚΕ είναι απέναντι σε όσους εκμεταλλεύονται αδύναμους ανθρώπους», ανέφερε το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του 

Σήκωσε το γάντι του ΚΚΕ μετά την σημερινή νέα επίθεση του Παύλου Μαρινάκη κατά του Δημήτρη Κουτσούμπα για την πρόσφατη αναφορά του περί sugar daddies στη συζήτηση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για αυτογελοιοποίηση κάνοντας λόγο για φαιδρά επιχειρήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρει:

«Ο κύριος Μαρινάκης συνέχισε σήμερα στον δρόμο της κυβερνητικής αυτογελοιοποίησης αναπαράγοντας τη φαιδρότητα περί “σεξισμού” του ΚΚΕ, εντάσσοντάς τη μάλιστα στο γνωστό αφήγημα περί μίσους των “άκρων”.

Ξεκαθαρίζουμε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι το μόνο μίσος του ΚΚΕ είναι απέναντι σε όσους εκμεταλλεύονται αδύναμους ανθρώπους και σε όσους με τον τρόπο τους προάγουν τελικά τα κυκλώματα εκπόρνευσης, απέναντι σε όσους ευθύνονται για τα κρατικά εγκλήματα, όπως αυτό των Τεμπών, και μετά πασχίζουν να τα συγκαλύψουν, απέναντι σε όσους μετατρέπουν την υγεία του λαού σε εμπόριο, αφήνοντας ακόμη και καρκινοπαθείς χωρίς την αναγκαία θεραπεία. Απέναντι δηλαδή σ’ αυτά και πολλά ακόμη που υπηρετεί η κυβέρνηση με την πολιτική της.

Είναι βαθιά γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι με τον αποπροσανατολισμό, τη διαστρέβλωση, τη συκοφαντία και τις “θεωρίες περί άκρων” θα στρέψουν αλλού την οργή του λαού για το σάπιο και διεφθαρμένο σύστημά τους και γι’ αυτούς που το υπηρετούν»

Τι είχε αναφέρει ο Παύλος Μαρινάκης

Υπενθυμίζεται ότι επανήλθε σήμερα στο θέμα των πρόσφατων δηλώσεων Κουτσούμπα περί sugar daddies ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Μάλιστα μιλώντας στον ΣΚΑΙ χαρακτήρισε ούτε λίγο ούτε πολύ «ρητορική μίσους» όσα είχε πει για τις φοιτήτριες ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Προ ημερών ο ίδιος ο κ. Κουτσούμπας μετά την αρχική του δήλωση σύμφωνα με την οποία τα δίδακτρα αναγκάζουν φοιτήτριες να ψάχνουν sugar daddies είχε επανέλθει την Ημέρα της Γυναίκας τη Βουλή και παρουσίασε φωτογραφίες από τις πλατφόρμες των sugar daddies καταγγέλλοντας την «σαπίλα του καπιταλισμού».

Ο κ. Κουτσούμπας είπε χαρακτηριστικά: «Και το ΚΚΕ ξέρετε καλά πως στην εκμετάλλευση δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια. Πάντα την κατήγγειλε και την αποκάλυπτε μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χτες στη Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημα σας.

Γιατί λοιπόν δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα για τις σπουδές, στις χώρες της αναπτυγμένης Ευρώπης.