Βουλή: Απάντηση Κουτσούμπα με φωτογραφίες για τα περί sugar daddies

Ρελάνς του Δημήτρη Κουτσούμπα για την αναφορά περί sugar daddies

Βουλή: Απάντηση Κουτσούμπα με φωτογραφίες για τα περί sugar daddies
Φωτ.: Eurokinissi
2'

Επανήλθε ο Δημήτρης Κουτσούμπας μετά την χθεσινή φράση του σύμφωνα με την οποία τα δίδακτρα αναγκάζουν φοιτήτριες να ψάχνουν sugar daddies.

Κατά την ομιλία του στο πρώτο σκέλος της σημερινής συζήτησης στη Βουλή, που ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας, παρουσίασε φωτογραφίες από τις πλατφόρμες των sugar daddies καταγγέλλοντας την «σαπίλα του καπιταλισμού».

Ο κ. Κουτσούμπας είπε χαρακτηριστικά: «Και το ΚΚΕ ξέρετε καλά πως στην εκμετάλλευση δεν έκλεισε ποτέ τα μάτια. Πάντα την κατήγγειλε και την αποκάλυπτε μιλώντας με ονόματα. Το ίδιο έκανε και χτες στη Βουλή. Γιατί ορισμένοι εμφανίζονται σοκαρισμένοι; Γιατί αυτό που ενοχλεί δεν είναι η πραγματικότητα, αλλά η καταγγελία και η αποκάλυψή της. Δεν ενοχλείστε που όλα αυτά συμβαίνουν γύρω μας, αλλά ενοχλείστε όταν βγαίνουν στην επιφάνεια και βάζουν εσάς να απολογείστε για το σάπιο σύστημα σας.

Γιατί λοιπόν δεν καταγγέλλετε το ότι κυκλώματα, ολόκληρες εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν με αυτόν τον τρόπο φοιτήτριες και φοιτητές για να πληρώνουν τα υψηλά δίδακτρα για τις σπουδές, στις χώρες της αναπτυγμένης Ευρώπης.

Να ορίστε και οι διαφημίσεις που προτρέπουν σε αυτό. Μία από τη Σουηδία και μία από τη Δανία. Τις βλέπετε κυρίες και κύριοι βουλευτές; Τις βλέπετε; Τις καταθέτω στα πρακτικά. Αυτούς τους αλητήριους εμπόρους λευκής σαρκός καταγγείλαμε και όχι φυσικά τις γυναίκες - θύματα της εκμετάλλευσης.

Αντί κι εσείς λοιπόν να καταγγείλετε όλους αυτούς, καταγγέλλετε το ΚΚΕ. Αλλά αυτό είναι το πρόβλημά σας. Μη τυχόν και αποκαλυφθεί αυτή η σαπίλα του δήθεν όμορφου αγγελικά πλασμένου κόσμου σας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή