ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός

Ανατροπή στη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Αποτέλεσμα – «βόμβα» αναφορικά με τη δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών έδειξε η δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis, τα στοιχεία της οποίας δημοσιοποιήθηκαν στο αποψινό (21/03) κεντρικό δελτίο του MEGA.

Αυτήν τη φορά, ο δημοφιλέστερος πολιτικός (με βάση τις θετικές γνώμες) είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας με 41%, ξεπερνώντας τον Πρωθυπουργό, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει 39%. Ακολουθεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου με 34%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 32%, ο Στέφανος Κασσελάκης με 26%, ο Κυριάκος Βελόπουλος με 25%, ο Αλέξης Χαρίτσης με 22%, ο Δημήτρης Νατσιός με 13% και ο Βασίλης Στίγκας με 7%.

Ακόμη, παρουσιάζει ενδιαφέρον ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ κατορθώνει να προηγείται τόσο σε όσους δηλώνουν Αριστεροί, αλλά και στους Κεντροαριστερούς, ενώ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την υψηλότερη δημοτικότητα από όσους δηλώνουν κεντρώοι και δεξιότεροι.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης δείχνει να είναι δεύτερος ακόμη και στους κεντροαριστερούς, όπου όμως, έχει και το υψηλότερο ποσοστό του και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σχετικές ειδήσεις