ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσιόδρας: «Πρέπει να τον ακούσουν όλοι τον Αρχιεπίσκοπο»

Τσιόδρας: «Πρέπει να τον ακούσουν όλοι τον Αρχιεπίσκοπο»

Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου των ευρωεκλογών, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής έθεσε το διακύβευμα της πολιτικής σταθερότητας. 

«Πρέπει να τον ακούσουν όλοι τον Αρχιεπίσκοπο. Η εκκλησία έχει μια συγκεκριμένη θέση όπως και η πολιτεία» δήλωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ. Παράλληλα χαρακτήρισε «απαράδεκτη» τη χθεσινή δήλωση του βουλευτή της Νίκης, Νίκου Παπαδόπουλου.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, είπε πως «οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν ένα ισχυρό προβάδισμα της ΝΔ» και προσέθεσε: «Από εκεί και πέρα υπάρχουν προβλήματα. Επίσης, υπάρχουν και διαφωνίες. Το ερώτημα είναι αν προσερχόμενοι στις κάλπες θα πρυτανεύσει η πολιτική σταθερότητα της χώρας ή κάποια δυσαρέσκεια που θα έχει κάποιος ή κάποια».

Επίσης, άσκησε κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι αυτό που ζητάει μόνο είναι να «φθαρεί ο Μητσοτάκης και η ΝΔ». Δεν μας λέει τι είναι αυτό που ζητάει ακριβώς, σημείωσε.

Ερωτηθείς για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη και τις συλλήψεις, είπε ότι η υπόθεση είναι στην δικαιοσύνη και υπογράμμισε: «Κινείται αποφασίστηκα. Όλη αυτή η μεγάλης έκτασης επιχείρηση είναι κάτι μη σύνηθες για τα ελληνικά δεδομένα. Και θα συνεχιστεί ώστε να μπει ένα τέλος στο φαινόμενο που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια».