ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: «Οι εγκληματικές ενέργειες δεν είναι μαγκιά, μπορείς μόνο να καταστρέψεις τη ζωή σου»

Μαρινάκης: «Οι εγκληματικές ενέργειες δεν είναι μαγκιά, μπορείς μόνο να καταστρέψεις τη ζωή σου»

«Η Δικαιοσύνη θα δει πόσες εγκληματικές οργανώσεις υπάρχουν αλλά και τη δομή τους», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την υπόθεση δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στου Ρέντη.

«Κάμερες, προσωποιημένα εισιτήρια και συγκέντρωση υποθέσεων και ονομάτων ανεξαρτήτως ομάδας, τα οποία παραδόθηκαν στη Δικαιοσύνη. Αυτές ήταν οι τρεις άμεσες παρεμβάσεις της κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας και της εγκληματικότητας», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας για τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη την 7η Δεκεμβρίου 2023 έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, μετά τη φονική συμπλοκή με δυνάμεις των ΜΑΤ, στη διάρκεια της οποίας τραυματίσθηκε σοβαρά από ναυτική φωτοβολίδα που δέχθηκε, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο βόλεϊ για το League Cup.

«Η δράση των συλληφθέντων δεν έχει να κάνει μονάχα με τη βία στα γήπεδα. Ο μανδύας της εγκληματικής τους δράσης είναι οπαδικός. Αυτή η βία μπορεί να άρχιζε στο όνομα μίας ομάδας, αλλά επεκτεινόταν σε όλη την ελληνική επικράτεια. Οι εγκληματικές ενέργειες δεν είναι μαγκιά, μπορείς μόνο να καταστρέψεις τη ζωή σου. Μιλάμε για την ογκωδέστερη δικογραφία των τελευταίων ετών, η Δικαιοσύνη θα δει πόσες εγκληματικές οργανώσεις υπάρχουν αλλά και τη δομή τους», προσέθεσε.

«Το κράτος δεν μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να εξαφανίσει την εγκληματικότητα, αλλά υπάρχει βούληση. Μεγάλες μεταρρυθμίσεις που δεν υλοποιήθηκαν για δεκαετίες, ψηφίζονται τώρα. Όταν δίνεις μία “μάχη” ενάντια σε νοοτροπίες που είχαν δυστυχώς εγκαθιδρυθεί οριζόντια στη χώρα, μπορείς να έχεις αυτονόητες επιτυχίες. Μία κακή στιγμή σε τραβά πίσω και η καχυποψιά του κόσμου είναι λογική. Προσπαθούμε ψύχραιμα να συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε, όσο ταχύτερα γίνεται», επεσήμανε εν συνεχεία, αναφερόμενος και στη δολοφονία της νεαρής Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

«Η προσφορά της εκκλησίας είναι διαχρονική και ουσιαστική»

«Δεν μπορούν μεμονωμένα περιστατικά να ακυρώνουν τη διαχρονική και ουσιαστική προσφορά της εκκλησίας. Η κοινή παρουσία του Πρωθυπουργού και του Αρχιεπισκόπου, στο πλαίσιο ενός σπουδαίου κοινωνικού έργου στο Δήλεσι, είναι σημαντική και εξάγονται μηνύματα», υπογράμμισε ακόμη ο Παύλος Μαρινάκης.

«Δεν υποτιμώ κανέναν αντίπαλο, TikTok χωρίς περιεχόμενο είναι μάταιο να το κάνεις», είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ

«Για εμάς, η ισχυρότερη αντιπολίτευση είναι τα προβλήματα των πολιτών. Δεν απαξιούμε τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά οι πράξεις αποδεικνύουν το αντίθετο. Η αλαζονεία που δείχνει ο Στέφανος Κασσελάκης δεν συνάδει με έναν νέο πολιτικό. Ο κ. Κυριαζίδης απεκατέστησε άμεσα ό,τι δήλωσε, απάντησε ο ίδιος και ο σεβασμός από την κυβέρνηση στον κ. Κασσελάκη είναι αυτονόητος και συνολικός. Από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, είναι υποκριτικό να ζητά διαγραφή βουλευτή», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικές ειδήσεις