ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Σηκώνει μανίκια ο Δένδιας - Ξεκινάει περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Σηκώνει μανίκια ο Δένδιας - Ξεκινάει περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία

Ο Υπουργός Άμυνας θα παρευρεθεί στη Λήμνο το πρωί της Παρασκευής και στη συνέχεια ρίχνεται στη... μάχη!

Σηκώνει... μανίκια ο Νίκος Δένδιας καθώς από την ερχόμενη Παρασκευή ξεκινά την περιοδεία του ως επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία.

Η πρεμιέρα του κύριου Δένδια ωστόσο θα ξεκινήσει αφότου βρεθεί νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας στη Λήμνο, όπου θα δώσει το «παρών» στους εορτασμούς μνήμης για τη συμπλήρωση των 107 χρόνων από την Απόβαση στην Καλλίπολη.

Μάλιστα, στη Λήμνο γι' αυτό το σκοπό θα παραβρεθούν αντιπροσωπείες από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Ινδία πιθανόν και από τη Μεγάλη Βρετανία.

Στη συνέχεια, ο κύριος Δένδιας όπως προαναφέρθηκε, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία του κυβερνώντος κόμματος.

Η πρώτη συνάντηση του Υπουργού Άμυνας θα είναι με τον «γαλάζιο» περιφερειάρχη Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα ενώ στη συνέχεια θα έχει σειρά επαφών και θεσμικών συναντήσεων και μάλιστα αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση των γαλάζιων αυτοδιοικητικών και κομματικών στελεχών στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης το απόγευμα της ίδιας μέρας.