ΠΟΛΙΤΙΚΗ

O άνθρωπος του Σόρος, που θα διαχειριστεί τα «πορτοκαλί κονδύλια»

O άνθρωπος του Σόρος, που θα διαχειριστεί τα «πορτοκαλί κονδύλια»

Η επιβεβαίωση για την ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στους Γερμανούς

Το Γεύμα με πασίγνωστο εκσυγχρονιστή, στην Αθηναϊκή λέσχη

-Καλεσμένος και στην δεξίωση της Μέρκελ στην Αθήνα!

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν καθημερινά νέα στοιχεία για το σκοτεινό και ύποπτο ρόλο «επενδυτών» όπως ο Τζόρτζ Σόρος, οικονομολόγων όπως ο Νουριέλ Ρουμπινί και πολιτικών όπως ο Γιώργος Παπανδρέου.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν το παρασκήνιο μιας μεγάλης «κομπίνας» που έχουν στήσει πολιτικοί και οικονομολόγοι, τα γνωστά «κοράκια» που θέλουν να βάλουν χέρι στην ελληνική γη.

Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, φέροντας στο φως τη δράση «δοσίλογων» Ελλήνων που έχουν στόχο να παραδώσουν ολοκληρωτικά τη χώρα στους Γερμανούς.

Ο άνθρωπος που βλέπετε στη φωτογραφία δίπλα στον νομπελίστα οικονομολόγο Ν. Ρουμπινί, λέγεται Στέλιος Ζαβός.

Για όσους δεν θυμούνται τον κ. Ρουμπινί, είναι ο «φίλος» του Γ. Παπανδρέου, που μετά από κάθε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, έκανε και μία δήλωση που απογείωνε τα Spreads.

Ο κ. Ζαβός λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που θα διαχειριστεί το χρήμα του Σόρος για τους “μετανάστες” στην Ελλάδα. Του μεγάλου φιλάνθρωπου χορηγού των πορτοκαλί επαναστάσεων και εσχάτως της Αραβικής άνοιξης, αλλά και της “Συριακής αντιπολίτευσης”.

zavos

Ο Στέλιος Ζαβός

Την “οικονομική βοήθεια” του Σόρος σε “ελληνικές” ΜΚΟ που την ανακοίνωσε υπό τους αλλαλαγμούς του Γιώργου Παπανδρέου σε συνέδριο στο Βερολίνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του olympia.gr, την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση και γεύμα με τη συμμετοχή του πρώην υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου.

Μπορεί η εικόνα του κ. Παπαδόπουλου να είναι «πεντακάθαρη», ωστόσο υπενθυμίζεται ότι η υπογραφή του κοσμεί την επίμαχη σύμβαση με τα υποβρύχια, ως μέλος του ΚΥΣΕΑ! Όπως και του Κώστα Σημίτη φυσικά.

Τι συζητούσε άραγε ο άνθρωπος του Σόρος με τον Αλέκο Παπαδόπουλο; Τις προοπτικές ενίσχυσης των ΜΚΟ που θα λάβουν την χρηματοδότηση του Σόρος; Είναι ένα σενάριο πολύ πιθανό.

Γιατί τις τελευταίες ημέρες ακούγεται όλο και πιο έντονα το όνομα του Κώστα Σημίτη και της επιστροφής του στην κεντρική πολιτική σκηνή;

Το θέμα όμως παίρνει άλλη τροπή, αν αναλογιστούμε και την αποκάλυψη καθημερινής εφημερίδας για τις σχέσεις του Σόρος με τις Γερμανικές επιδιώξεις.

Ο κύριος Ζαβός λοιπόν, ήταν καλεσμένος στην κλειστή δεξίωση που δόθηκε προς τιμήν της κυρίας Μέρκελ κατά την επίσκεψη της στην Ελλάδα! Έγραφε συγκεκριμένα:

«Έκπληξη προκάλεσε η παρουσία του «επενδυτή» Στ. Ζαβού, ενός εκ των πιο στενών συνεργατών του «καταστροφολόγου» και τζογαδόρου νομισμάτων Νουριέλ Ρουμπινί, στην προχθεσινή συνάντηση Ελλήνων και Γερμανών επιχειρηματιών με την Α. Μέρκελ και τον Αντ. Σαμαρά στο Χίλτον.»

Πολιτικά. το συμπέρασμα είναι ξεκάθαρο. Όπως οι Άγγλοι παρέδωσαν την χώρα σταδιακά στους Αμερικανούς μετά τον β’ Παγκόσμιο πόλεμο, έτσι τώρα έρχεται η στιγμή της πλήρους παράδοσης στους Γερμανούς με τις πρόθυμες εφεδρείες των εκσυγχρονιστών στο παιχνίδι. Παιχνίδι που έστησαν οι διεθνείς “επενδυτές” με «ανδρείκελο» τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και πιστούς «φίλους», όπως τον κύριο Παπακωνσταντίνου.

Το τι συμβαίνει όταν ο Σόρος ρίχνει “ανθρωπιστικό χρήμα” σε μία χώρα, το γνωρίζουμε πλέον καλά. Το λιγότερο που ακολουθεί είναι εμφύλιος και άφθονο αίμα.

Η Ελλάδα όμως δεν θα γίνει Συρία, ούτε Λιβύη. Θα εκπλαγούν μάλιστα οι φίλοι του Γιώργου Παπανδρέου για το πόσοι Έλληνες είναι αποφασισμένοι να προστατεύσουν την δημοκρατία και την πατρίδα από τους διεθνείς βιαστές της.