ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη σύγκλιση της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Έκτακτη σύγκλιση της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Εκτάκτως, και μετά από απαίτηση βουλευτών του Ανεξαρτήτων Ελλήνων, έγινε σύγκλιση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Λ. Συγγρού. Κορυφαία στελέχη του κινήματος εξαπολύουν σκληρές κατηγορίες κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου,με αφορμή τη στάση του στη σημερινή κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ. Κορυφαίο στέλεχος του κόμματος είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι τινάχτηκε στον αέρα η κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής:

«Αιτία υπήρξε το ότι ο κ. Πάνος Καμμένος προκειμένου να μην γίνει συζήτηση για θέματα εξόχως σοβαρά, τόσο για τη γραμμή όσο και για την πολιτική φυσιογνωμία του κόμματος, αλλά και για ζητήματα ηθικής τάξης, έφυγε αφήνοντας στην κυριολεξία άφωνους τους βουλευτές και τη Διοικούσα Επιτροπή». Κατόπιν τούτου, κοινοβουλευτικά και μη στελέχη τον κατηγορούν ότι «απέδρασε» από τη συνεδρίαση επιδεικνύοντας «απαράδεκτη για αρχηγό κόμματος δειλία και ανευθυνότητα» μπροστά στα κρίσιμα ερωτήματα που θα καλούνταν να απαντήσει, είπε το κορυφαίο στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.