ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απολογισμός δράσης από την ΟΝΝΕΔ για το 2012

Απολογισμός δράσης από την ΟΝΝΕΔ για το 2012

Μέσα από 78 σελίδες η γαλάζια νεολαία αποχαιρετά τη χρονιά που φεύγει

Μπορεί ο πρωθυπουργός να έκανε τον κυβερνητικό απολογισμό σήμερα με άρθρο του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ωστόσο μάλλον το παράδειγμα της κοινωνικής λογοδοσίας ακολουθούν πιστά και για τρίτη χρονιά και οι νεολαίοι του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Με αφορμή λοιπόν την ολοκλήρωση του 2012 εξέδωσαν 78σέλιδο απολογισμό δράσεων προκειμένου να υπενθυμίσουν τα βασικά σημεία της χρονιάς που φεύγει. Όπως μάλιστα τονίζουν και στο σημείωμα που συνοδεύει την ηλεκτρονική έκδοση "Σε μία εποχή που καθένας καλείται να ανταποκριθεί στο ρόλο του, προκειμένου η χώρα να βγει από το αδιέξοδο, η ΟΝΝΕΔ ήταν εκεί. Εκδηλώσεις σε περισσότερες από 50 πόλεις τις χώρας, περισσότερες από 200 προτάσεις και παρεμβάσεις σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη νεολαία, συνθέτουν το παζλ της χρονιάς που σε λίγες μέρες φεύγει."

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο κολοσσός επικοινωνίας Google επέλεξε να συμπεριλάβει μία εικόνα της ΟΝΝΕΔ πριν λίγες μέρες στο παγκόσμιο βίντεο με τις στιγμές της χρονιάς που φεύγει, αναφερόμενος στην αλλαγή πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα με την εκλογή Σαμαρά. Μάλιστα το "Zeitgeist 2012" όπως ονομάζεται έχει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές.

Μπορείτε να δείτε τον απολογισμό της ΟΝΝΕΔ από εδώ