Παππάς: Στη θέση μνημείου του Πολυτεχνείου θα βάλουμε τον Μεταξά

Παππάς: Στη θέση μνημείου του Πολυτεχνείου θα βάλουμε τον Μεταξά

Προκαλούν και πάλι με τις δηλώσεις του τα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Από την Κεφαλονιά όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των τοπικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Αργοστόλι, ο βουλευτής του κόμματος Χρήστος Παππάς αμφισβήτησε την ύπαρξη νεκρών κατά την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Όπως δήλωσε η οργάνωση «τόλμησε» να ανοίξει τα γραφεία της στην πλατεία Καμπάνας όπου βρίσκεται ένα άγαλμα για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, ενώ προανήγγειλε πως κάποια στιγμή η Χρυσή Αυγή θα αντικαταστήσει αυτό το άγαλμα, την «καρικατούρα για τους υποτιθέμενους νεκρούς» όπως το χαρακτήρισε, με έναν ανδριάντα του Ιωάννη Μεταξά.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και όταν κάποιοι άγνωστοι πέταξαν αντικείμενα εναντίον των συγκεντρωμένων, ο κ. Παππάς υποστήριξε πως κάποιοι επειδή «θα θέλουν νεκρούς» ίσως φτάσουν σε σημείο να «πετάξουν και σφαίρες», ενώ υπογράμμισε την απουσία αστυνομικής συνοδείας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Οι Χρυσαυγίτες είναι παιδιά της θύελλας, είναι παιδιά των δύσκολων καιρών», σημείωσε ο κ. Παππάς, επαναλαμβάνοντας πως η Χρυσή Αυγή ποστηρίζει τις ιδέες του πρώην δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά.