ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ρουπακιώτης, ο Αργυρός και η ΕΛΣΤΑΤ

Ο Ρουπακιώτης, ο Αργυρός και η ΕΛΣΤΑΤ

Ο δικηγόρος Αντώνης Αργυρός, επελέγη ως υπουργός επικρατείας από τον Π. Πικραμμένο, τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό. Ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόταν περισσότερο. Είναι άλλωστε ένας από τους καλύτερους Έλληνες δικηγόρους.

Ο Αντώνης Αργυρός ήταν ο άνθρωπος που μαζί με τον Γιάννη Αδαμόπουλο κατέθεσαν την μήνυση κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, αμέσως μετά τις αποκαλύψεις. Έρχεται ο ΔΣΑ και προτείνει τους 12 δικηγόρους για να στελεχώσουν το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο, εκ των οποίων η πολιτεία κρατά τους 8. Στέλνει λοιπόν ο Γιάννης Αδαμόπουλος ως πρόεδρος του ΔΣΑ τους προτεινόμενους, με το όνομα του Α. Αργυρού, πρώτο στην λίστα. Όπως ήταν αυτονόητο.

Τι έκανε λοιπόν ο κύριος Ρουπακιώτης; Έκοψε τον Αντώνη Αργυρό από την λίστα! Πρώτο πρώτο, όπως ενημερωνόμαστε... Δηλαδή, ο άνθρωπος που επέλεξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κύριος Πικραμμένος ως απολύτου εμπιστοσύνης για να αναλάβει την νευραλγική θέση του Υπουργού Επικρατείας, δεν εγκρίθηκε από τον κύριο Ρουπακιώτη...

Θα έχουμε άδικο λοιπόν να υποστηρίξουμε ότι ο κύριος Αργυρός πλήρωσε τον αγώνα του κατά του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ; Διότι αυτές οι εξελίξεις, πέραν των αποκαλύψεων μας, δεν θα είχαν συμβεί εάν ο Αδαμόπουλος με τον Αργυρό δεν κατέθεταν την μηνυτήρια αναφορά κατά του Γεωργίου.

Πολύ περίεργη απόφαση κύριε Ρουπακιώτη...

Διαβάστε επίσης:

Οι διώξεις κατά ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν το “Newsbomb.gr

Ποινική δίωξη για κακούργημα για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος!

Αφόρητες πιέσεις στον εισαγγελέα Πεπόνη μετά τη νέα κλήση του Γεωργίου