ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος στον Σταυρίδη: Εγώ ταξιδεύω με το …ΚΤΕΛ!

Νικολόπουλος στον Σταυρίδη: Εγώ ταξιδεύω με το …ΚΤΕΛ!

Η σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, ως αποτέλεσμα της επιλογής του πρώην Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ να ταξιδέψει με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία που ελάχιστες ώρες πριν του πούλησε τον ΟΠΑΠ, προκάλεσε και την έντονη στιχομυθία που ακολουθεί μεταξύ του προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος κ. Ν. Νικολόπουλου και του κ. Στ. Σταυρίδη.

Ο Νίκος Νικολόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον κ. Σταυρίδη στο «ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1» και του είπε: «Κατατάξατε το πρόσωπο σας στο δόγμα : «μπορούμε κ να κάνουμε ένα «δωράκι» στον εαυτό μας ....».

Ο κ. Στέλιος Σταυρίδης ενοχλημένος δήλωσε, ότι έχει πολλές φορές ταξιδέψει με λίαρ τζετ και φρόντισε να θυμίσει ότι αυτός ο ίδιος ήταν πάλι μέσα στην υπόθεση «τότε» των τσιμέντων ...

Ν. Νικολόπουλος: «Κύριε Σταυρίδη γιατί συνεχίζετε να λέτε ψέματα ότι το αεροσκάφος θα σταματούσε για ανεφοδιασμό, αφού κάτι τέτοιο δεν ισχύει;».

Αντί άλλης απαντήσεως ήρθε η ερώτηση προς Ν. Νικολόπουλο: «:Εσείς έχετε ταξιδέψει ποτέ με λίαρ τζετ;», για να δώσει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής την εξής αποστομωτική απάντηση : «Εγώ ταξιδεύω με το ΚΤΕΛ και με το πλοίο...της γραμμής ....».