ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεδίκογλου: Ο Σκουρλέτης να φωνάξει καμία συνιστώσα να του εξηγήσει

Κεδίκογλου: Ο Σκουρλέτης να φωνάξει καμία συνιστώσα να του εξηγήσει

Δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας στον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με το ζήτημα του δημοσίου χρέους.

«Δέσμιος της μανίας του να καταστροφολογεί, ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει ακόμα και την απλή αριθμητική», δήλωσε ο κ. Σίμος Κεδίκογλου.

Με αφορμή τις δηλώσεις Γερμανών αξιωματούχων για νέο δανεισμό της Ελλάδας ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης είχε δηλώσει νωρίτερα ότι «η σημερινή κυβέρνηση στερείται δημοκρατικής νομιμοποίησης, δεν έχει το δικαίωμα να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο και να υπογράψει ένα νέο μνημόνιο και νέα μέτρα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε πως η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δημιούργησε αυτή την προσωρινή αύξηση χρέους, ενώ το Δημόσιο έχει εξασφαλιστεί ισοδύναμα.

«Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ας φωνάξει από κάποια συνιστώσα κάποιον ειδικότερο να του εξηγήσει. Με εθνική προσπάθεια η Ελλάδα ισχυροποιείται και το αναγνωρίζουν πλέον όλοι διεθνώς, όσο και αν αυτό χαλάει τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. κεδίκογλου.