ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τετ-α-τετ του Τέρενς με τον Καραμανλή

Το τετ-α-τετ του Τέρενς  με τον Καραμανλή

Με ένα πλατύ χαμόγελο ανέβηκε τον τρίτο διάδρομο στην αίθουσα της Ολομέλειας ο βουλευτής Επικρατείας των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Τέρενς Κουΐκ για να χαιρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή μόλις τον είδε στα «ορεινά έδρανα» της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Κουΐκ έδωσε χειραψία και στη συνέχεια αγκάλιασε τον πρώην πρωθυπουργό με τον οποίο είχαν ολιγόλεπτη συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις. Ο κ. Καραμανλής ήταν πολύ προσεκτικός στις απαντήσεις που έδινε στις ερωτήσεις του έμπειρου δημοσιογράφου και βουλευτή, όπως λένε οι ωτακουστές.

Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να μην απάντησε και σε ερωτήσεις σχετικά με διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν -δήθεν με τις απόψεις που μεταφέρουν κάποιοι υποτιθέμενοι συνομιλητές του- επί παντός επιστητού. «Το ψέμα έχει κοντά πόδια», ακούστηκε ένα σχόλιο από το μπροστινό έδρανο όπου καθόταν ο βουλευτής Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής.

Το θέμα είναι ότι όσο περνά ο καιρός, ο κ. Καραμανλής συγκεντρώνει γύρω του όλο και περισσότερους βουλευτές που αναγνωρίζουν την πολιτική του προσπάθεια, όχι μόνο από τη Ν.Δ. και τους «ΑΝ.ΕΛ.», αλλά και από την αξιωματική αντιπολίτευση!