ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προς «βελούδινο» διαζύγιο Τατσόπουλος και ΣΥΡΙΖΑ

Προς «βελούδινο» διαζύγιο Τατσόπουλος και ΣΥΡΙΖΑ

-«Δεν διώχνουμε ποτέ κανέναν ούτε κρατάμε κανέναν με το ζόρι», είπε με νόημα ο Αλ. Τσίπρας.

-Εντός της ημέρας η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση Τατσόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο πλευρές οδεύουν προς «βελούδινο» διαζύγιο.

Το κλίμα στην Κουμουνδούρου για τον συγγραφέα έχει βαρύνει πολύ μετά την δήλωση ότι κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν με συμπάθεια την 17 Ν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και από την πλευρά Τσιπρά υπάρχει δυσαρέσκεια για τη στάση Τατσόπουλου, όπως εκνευρισμός υπάρχει και σε πολλά κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου.

Εντός της ημέρας αναμένεται η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την παραμονή ή μη του Πέτρου Τατσόπουλου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος..

«Στο ΣΥΡΙΖΑ δε διώκουμε ποτέ κανέναν, αλλά ούτε κρατάμε κανέναν με το ζόρι», δήλωσε διφορούμενα ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τατσόπουλος θα παραμείνει στην ΚΟ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά θα εκδοθεί ανακοίνωση που θα αποδοκιμάζει πολιτικά τις τοποθετήσεις του.

Για «βαρύ κλίμα» σε βάρος του Πέτρου Τατσόπουλου έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας πως δεν πρόκειται για την είναι πρώτη φορά που ο κ. Τατσόπουλος προκαλεί το κόμμα σε κρίσιμα πολιτικά ζητήματα.

«Τα εσωτερικά θέματα τα συζητάμε με έναν συντροφικό τρόπο», δήλωσε ο Δ. Βίτσας με αφορμή την έκταση που έλαβαν οι δηλώσεις του Π. Τατσόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι από χθες ο κ. Τατσόπουλος έχε θέσει στη διάθεση του Αλ. Τσίπρα την παραίτησή του από την ΚΟ του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια του Τσίπρα η αποπομπή Τατσόπουλου

Τατσόπουλος: Η παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Τσίπρα

Τατσόπουλος: Εσκεμμένα η ΝΔ παραποίησε τις δηλώσεις μου

Π. Τατσόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία

Στα «χαρακώματα» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία με ανταλλαγή «πυρών»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος... και οι αναλύσεις του

Βίτσας: Θα συζητήσουμε «συντροφικά» με τον Π. Τατσόπουλο