ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Καναδά και ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος

Σε Καναδά και ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος

Με αντικείμενο, την οργάνωση του κόμματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, καθώς και με θέματα που αφορούν το κοινοβουλευτικό έργο, συνεδρίασε σήμερα η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπό τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

Ο κ. Καμμένος ενημέρωσε τους βουλευτές του κόμματος για το πρόσφατο ταξίδι του στην Κύπρο, ενώ αναφέρθηκε στην ανάγκη οργάνωσης των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο εξωτερικό. Προς τούτο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αποφασίστηκε ο επιμερισμός της δουλειάς σε βουλευτές αλλά και στον ίδιο τον κ. Καμμένο, ο οποίος θα ταξιδέψει στον Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες από 22 έως 26 Μαρτίου προκειμένου να προωθήσει το θέμα των κομματικών οργανώσεων.

Επίσης στον Καναδά και στις ΗΠΑ ο κ. Καμμένος θα απευθύνει ομιλίες με θέμα «Το σχέδιο Μάρσαλ σε σχέση με τη σημερινή βοήθεια της Ευρώπης προς την Ελλάδα».

Σημειώνεται ότι γραφείο των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχει ήδη στο Λονδίνο, ενώ στόχος είναι το προσεχές διάστημα να δημιουργηθούν και σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τον επιμερισμό εργασίας που έγινε σήμερα, τον Καναδά αναλαμβάνει ο γραμματέας της ΚΟ Κώστας Γιοβανόπουλος, τις ΗΠΑ πλην του κ. Καμμένου οι κυρίες Κουντουρά και Ξουλίδου, την Αυστραλία η Μίκα Ιατρίδου, την Ευρώπη ο Νότης Μαριάς, και την Κύπρο ο Γαβριήλ Αβραμίδης.

Διαβάστε επίσης:

Λάβρος ο Καμμένος από την Κύπρο για την κοινή διακήρυξη

Ανησυχία Καμμένου για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Επίσκεψη Πάνου Καμμένου στην Κύπρο