ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το «πράσινο» νησί ξεκίνησε τις περιοδείες του ο Θεοδωράκης(vid)

Από το «πράσινο» νησί ξεκίνησε τις περιοδείες του ο Θεοδωράκης(vid)

Από την πάλαι ποτέ μεγάλη εκλογική δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ, την Κρήτη, ξεκίνησε την περιοδεία του ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Ξεκινάμε από την Κρητη για να πάρουμε δύναμη» είπε σε δηλώσεις του ο δημοσιογράφος σε μια κίνηση άκρως προβλέψιμη, αφού η Κρήτη αποτελούσε επι σειρά ετών το πολιτικό εφαλτήριο του ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα του Ανδρέα Παπανδρέου. Με αφορμή το γεγονός ότι το «Ποτάμι» στοχεύει στην άντληση ψηφοφόρων από την δεξαμενή των απογοητευμένων του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Θεοδωράκης βρέθηκε στο νησί για να «πουλήσει» επικοινωνιακά το νέο και το φρέσκο που ευαγγελίζεται.

Το απίστευτο είναι ότι ο κ. Θεοδωράκης δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα με τη σκληρή κριτική αλλά θέλει να κρίνεται το κόμμα του για τις θέσεις που έχει και όχι για άλλα ζητήματα. Βέβαια θα ήταν ευχής έργον, πέραν των γενικών πολιτικών διαπιστώσεων που έχει κάνει από τις πρώτες μέρες, να μας πει ο κ. Θεοδωράκης ποιές είναι οι θέσεις του κόμματός του για τα μεγάλα ζητήματα της χώρας: Ανεργία, Οικονομία, Εθνικά θέματα, Μεταναστευτικό, Δημόσιο Χρέος...

Εκτός δηλαδή από τις ρακές, τα κρασιά, τις κάμερες, τους φωτογράφους και τις περιηγήσεις με το σακίδιο στην πλάτη να μπεί το Ποτάμι στην ουσία του πολιτικού λόγου.

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη του στην Κρήτη: