ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη στήριξη των στελεχών της ΝΔ ζήτησε ο Ιωαννίδης στη Χαλκιδική

Τη στήριξη των στελεχών της ΝΔ ζήτησε ο Ιωαννίδης στη Χαλκιδική

Τη διαπίστωση ότι δεν έγινε τίποτα στη Χαλκιδική από την Περιφέρεια, που να θυμίζει τα έργα της προηγούμενης διοίκησής της εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια", Γιάννης Ιωαννίδης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το halkidikifocus, ο κ. Ιωαννίδης εισηγήθηκε το πρόγραμμά του, που συνοψίζεται στο τρίπτυχο τουρισμός, πρωτογενής τομέας και επιχειρείν και ζήτησε τη στήριξη των στελεχών της ΝΔ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής του συνδυασμού του, Στέλιος Βαλιάνος.

Ο κ. Ιωαννίδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν δύο συνδυασμοί από τη ΝΔ, αλλά ένας που στηρίζεται από το κόμμα κι αυτός είναι η "Πρωταθλήτρια Περιφέρεια" και ένας συνδυασμός με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, που στηρίζεται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, γιατί δέχθηκε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης την ατζέντα τους.

Ακόμα, ο κ. Ιωαννίδης υπογράμμισε ότι δεν έγινε τίποτα από την Περιφέρεια στη Χαλκιδική, που να θυμίζει τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, τονίζοντας ότι ο ίδιος επιλέχθηκε από το κόμμα ακριβώς για να υλοποιήσει την πολιτική ανάπτυξης. Ειδικότερα για τη Χαλκιδική ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε ότι αυτή η ανάπτυξη θα κινηθεί με την ενίσχυση, από πλευράς Περιφέρειας, της επιχειρηματικότητας, του τουρισμού και του πρωτογενή τομέα, επισημαίνοντας ότι προτεραιότητα έχει η εξεύρεση λύσης για τα ελαιολύματα, αφού οι μεταποιητικές επιχειρήσεις που αναπτύσσονται στο νομό κινδυνεύουν με κλείσιμο αν δεν εξασφαλίσουν τη διαχείριση των λυμάτων τους. Τέλος ο κ. Ιωαννίδης ζήτησε τη στήριξη και τη στράτευση των τοπικών στελεχών στις εκλογές του Μαΐου.

Τη στήριξη προς τον κ. Ιωαννίδη δήλωσαν τόσο ο Γραμματέας της ΠΟ, Νίκος Μίκας και ο Τομεάρχης ΠΟ Ανανίας Τσαρουχίδης, όσο και τα παραβρισκόμενα στελέχη.

Διαβάστε επίσης:

Περιοδεία Ιωαννίδη σήμερα στη Χαλκιδική