ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία - σοκ από τον Κεγκέρογλου στη Βουλή

Καταγγελία - σοκ από τον Κεγκέρογλου στη Βουλή

Σε μια ιδιαιτέρως σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εργασίας.

Αναφερόμενος σε χθεσινή επίθεση χρυσαυγιτών σε ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου, υποστήριξε ότι την ίδια ώρα που υπάρχει τέτοια «εντολή», βουλευτής της Χρυσής Αυγής και επιχειρηματίας προμηθεύει υλικό στους ΓτΚ.

Συγκεκριμένα ο κ. Κεγκέρογλου κατήγγειλε πως το ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου προμηθεύεται υλικό από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ την ίδια ώρα στελέχη της συγκεντρώνονται έξω από αυτό φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα

«Η Χρυσή Αυγή εμπαίζει τους υποστηρικτές της. Εμπαίζει και αυτούς που για διάφορους λόγους στηρίζουν αυτή την Οργάνωση, αυτό το μόρφωμα. Και το στηρίζω αυτό, γιατί την ίδια ώρα που δίδεται εντολή και υπαρχει καθοδήγηση για επίθεση στα ιατρεία των Γιατρών του Κόσμου, την ίδια ώρα Βουλευτής της Χ.Α. προμηθεύει της συγκεκριμένης ιατρικής ομάδας. Αυτό δείχνει την υποκρισία, το φαρισαϊσμό και το εγκληματικό της συγκεκριμένης Οργάνωσης», είπε ο υφυπουργός Εργασίας.

Μάλιστα ο κ. Κεγκέρογλου έχει καταθέσει στη Βουλή δύο τιμολόγια και παραστατικά αποστολής, τα οποία ήδη έχουν πάρει και το δρόμο της Δικαιοσύνης, έχοντας αποσταλεί και στο ΣΔΟΕ, προκειμένου να ελεγχθούν. «Τα έγγραφα αυτά έχον ήδη σταλεί και στην αρμόδια Εισαγγελία», είπε κλείνοντας ο Υφυπουργός.

Τα συγκεκριμένα τιμολόγια που κατέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Εργασίας φέρουν την υπογραφή του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου.

Από τους «Γιατρούς του Κόσμου» η άμεση αντίδραση ήταν ότι «δεν είναι δυνατό να απολογούμαστε επειδή προμηθευτήκαμε υλικά από μία εταιρεία», προσθέτοντας πως το 2011 που έγινε η προμήθεια δεν ήξερε κανείς τον Παναγιώταρο.

Διαβάστε επίσης:

Η Χρυσή Αυγή «πουλάει» στο διαδίκτυο

Νέα sms - «φωτιά» περιήλθαν στη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή


Read more: