ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θράκη την Κυριακή η ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα

Στη Θράκη την Κυριακή η ευρωβουλευτής Ρόδη Κράτσα

Περιοδεία σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή θα πραγματοποιήσει την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου 2014 η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ρόδη Κράτσα, Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου 2007-2012.

Η κ. Κράτσα θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη το πρωί της Κυριακής όπου θα παρακολουθήσει τη θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, στην οποία θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος. Στις 10:30 π.μ. θα παραστεί στο Τρισάγιο στο Μνημείο των Ρώσων στρατιωτών στην πλατεία της Μητροπόλεως.

Στις 11:00 π.μ. η ευρωβουλευτής προσκαλεί σε φιλική συζήτηση με θέμα «Η Ευρώπη που θέλουμε και οι ευρωεκλογές του Μαΐου» στο ξενοδοχείο Astir Egnatia Alexandroupolis (αίθουσα Σαμοθράκη) και στη συνέχεια θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

Το απόγευμα θα μεταβεί στην Κομοτηνή για να συμμετάσχει σε εκδήλωση που διοργανώνει στις 19:00 η Δημοτική παράταξη «Εμείς… η πόλη» της υποψήφιας δημάρχου Κομοτηνής Φελίνας Καζάκου με θέμα «Ζωντανές τοπικές κοινωνίες μέσα στην Ενωμένη Ευρώπη. Ο ρόλος των γυναικών», στη Λέσχη Κομοτηναίων (Ελ. Βενιζέλου 52 και Σοφούλη).

Μετά το Πάσχα, η κ. Ρόδη Κράτσα θα επισκεφθεί και την Ξάνθη.

Διαβάστε επίσης

Μάχη στη ΝΔ για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο