ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντίθετο το ΠΑΣΟΚ στην πώληση του 67% του ΟΛΘ

Αντίθετο το ΠΑΣΟΚ στην πώληση του 67% του ΟΛΘ

Την «αντίθεσή» του για την απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ να προκηρύξει την πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας ότι «δεν κατανοεί αυτή την εσπευσμένη απόφαση» και ότι «θα παρακολουθεί τη διαδικασία καθ' όλη τη διάρκειά της».

Ειδικότερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ, τονίζεται ότι «κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την αξιοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) παρουσίασε αναλυτικά την πρότασή του για την παραχώρηση δραστηριοτήτων και πώληση μικρού πακέτου μετοχών, πιστεύοντας ότι αυτή οδηγεί στη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος για το Δημόσιο».

«Το ΤΑΙΠΕΔ», συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ, «παρότι κανένα κόμμα στην ίδια συζήτηση δεν συμφώνησε με την πρόταση της πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου, προχώρησε σήμερα δυστυχώς στη σχετική προκήρυξη».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν κατανοεί αυτή την εσπευσμένη απόφαση (η οποία είναι αντίθετη όχι μόνο στο σύνολο της Βουλής, αλλά και στην άποψη των παραγωγικών φορέων της πόλης), εκφράζει την αντίθεσή του και δηλώνει ότι θα παρακολουθεί τη διαδικασία καθ' όλη τη διάρκειά της», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:
Αντιδράσεις από βουλευτές στο σχέδιο συνολικής παραχώρησης του ΟΛΘ