ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζει τη ρεαλιστική ουτοπία του

Σ. Βούλτεψη: Ο ΣΥΡΙΖΑ ζει τη ρεαλιστική ουτοπία του

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για μια ακόμη φορά κάνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, μπερδεύοντας ωστόσο λίγο τους ρόλους...

Όταν η εκπρόσωπος Τύπου της κυβέρνησης, μιλάει για ψεύτικες υποσχέσεις, ένα απομένει. Να πέσει φωτιά να μας κάψει. Σύμφωνα με την κυρία Βούλτεψη λοιπόν, την ώρα που η συγκυβέρνηση θα «σφίξει» κι άλλο τη θηλιά στο κεφάλι των ελλήνων φορολογούμενων, κατηγορεί την αντιπολίτευση για φαντασιώσεις και ρεαλιστικές ουτοπίες και μάλιστα χωρίς καμία ντροπή.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Την ώρα που η κυβέρνηση παλεύει βήμα - βήμα με την πραγματικότητα, οδηγώντας τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ, που ειδικεύεται στις φαντασιώσεις και στις... «ρεαλιστικές ουτοπίες», συνεχίζει στην οδό της εξαπάτησης.

Μεταξύ άλλων, φαντασιώνονται πως έχουν ήδη βρει 5 δις ευρώ για την αντιμετώπιση της ανεργίας.

Φανταζόμαστε πως με τον ίδιο τρόπο θα βρουν και τα υπόλοιπα δισεκατομμύρια τα οποία χρειάζεται η χώρα για να συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις ανάγκες της.

Δυστυχώς, εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζουν οι φαντασιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεχίζει να επιδίδεται σε ένα ράλι ψεύτικων υποσχέσεων και λεονταρισμών.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τους δανειστές