ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει... «μαύρο» στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει... «μαύρο» στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει εδώ και καιρό χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας και επαφής με τον ελληνικό λαό, φροντίζοντας μετά τη «μεταγραφή» του στη Νέα Δημοκρατία, όχι μόνο να ξεχάσει όσα δήλωνε και έκανε πριν ως βουλευτής και στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ., αλλά -κυρίως- να παίξει ρόλο πρωταγωνιστικό στην υλοποίηση των μνημονιακών υποχρεώσεων της κυβέρνησης, με την εξυγίανση -δήθεν- της δημόσιας υγείας.

Τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής τα βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες, την ώρα που εκείνος, δίχως μέτρο εξακολουθεί μέσω της αγαπημένης του δεύτερης κατοικίας, αυτής των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συχνοτήτων, να προπαγανδίζει υπέρ των δανειστών και των ξένων συμφερόντων και ενάντια όλων όσοι εκτιμούν πως υπάρχει και άλλος δρόμος για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ο ελληνικός λαός έχει οδηγήσει στην απομόνωση εδώ και καιρό τον κ. Γεωργιάδη, κάτι που ο ίδιος θα το συνειδητοποιήσει τελευταίος, όταν έρθει η ώρα της... συλλογής σταυρών.

Πλέον, όλα δείχνουν ότι και εντός της πολιτικής σκηνής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας που για τα πάντα έχει κάτι να πει, εκτός από αυτά που αγγίζουν τα συμφέροντα των λίγων, θα έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει.

Αυτή της απόλυτης απαξίωσης, καθώς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υλοποιούν ένα άτυπο «εμπάργκο» και δεν παρουσιάζονται ή δεν θα παρουσιάζονται από εδώ και στο εξής στη τηλεοπτικά πάνελ και ραδιοφωνικές συζητήσεις στις οποίες θα είναι προσκεκλημένος ο κ. Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση που τέθηκε στον κ. Σκουρλέτη για το αν ισχύει η τοποθέτηση του πρώην Υπουργού Υγείας, ότι τον αποφεύγουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Γεωργιάδης. Εγώ, για παράδειγμα να σας πω την προσωπική μου εμπειρία, σχεδόν δύο χρόνια πριν, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είχα πει ότι δεν ξαναβγαίνω με τον κ. Γεωργιάδη σε τηλεοπτική συζήτηση και το έχω τηρήσει. Υπάρχει ένα θέμα, ορισμένες φορές όταν σου δίνεται το δικαίωμα να επιλέξεις τους συνομιλητές σου, τους επιλέγεις και το κάνεις. Προφανώς, στη Βουλή αυτό δεν μπορεί να συμβεί, διότι έχει επιλέξει ο ελληνικός λαός ποιους θα στείλει και αυτό πρέπει να γίνεται σεβαστό. Αλλά, δεν μπορείς με ανθρώπους που δεν έχουν κανένα όριο στον τρόπο που κινούνται στη σφαίρα του δημόσιου διαλόγου... Επιλέγεις πότε και θα μιλήσεις μαζί τους...»

Είναι πλέον σαφές ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως και για τον ελληνικό λαό, ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μπει για τα καλά στο... χρονοντούλαπο της ιστορίας, όσο και αν ο ίδιος από την πλευρά του αρνείται να αποδεχτεί τη σκληρή, για εκείνον, πραγματικότητα...

Διαβάστε επίσης:

Eτοιμάζουν νέα φιέστα εξόδου από το μνημόνιο στις 8 Δεκεμβρίου

Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θα αξιολογηθεί από το λαό