ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Να απαντήσει ο Σαμαράς αν καλύπτει τον Βορίδη

Καμμένος: Να απαντήσει ο Σαμαράς αν καλύπτει τον Βορίδη

Άστραψε και βρόντηξε ο Πάνος Καμμένος κατά του Βορίδη για την υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν - Να απαντήσει ο Σαμαράς αν καλύπτει τον υπουργό του στα ψεύδη που λέει μέσα στο κοινοβούλιο είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ - Οι επιχειρηματίες και οι πολιτικοί προϊστάμενοι που υπέγραψαν θολές συμβάσεις θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη

Ο κ. Πάνος Καμμένος ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στην νέα τάξη πραγμάτων που όπως είπε οδηγεί στην μετατροπή του πολίτη σε έναν αριθμό. Εκτίμησε ότι θα πάμε σε κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας και αυτοί που το υπηρετούν είναι η κυβέρνηση και οι τραπεζίτες.

Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «ομολογία Βενιζέλου» λέγοντας ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ομολόγησε από το βήμα της Βουλής ότι « υπογράψαμε ένα πρόγραμμα που είχε κενά και μας το υπαγορεύσανε οι δανειστές». Αυτό - είπε ο κ. Καμμένος - είναι ομολογία εσχάτης προδοσίας που δεσμεύει τους έλληνες πολίτες. «Ποιος υπαγόρευσε στον Παπανδρέου το 1ο πρόγραμμα; » αναρωτήθηκε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. και συνέχισε λέγοντας:

«Αφού γνώριζε ο Σαμαρας ότι το μνημόνιο υπαγορεύθηκε γιατί δεν κάνει εξεταστική ; Αν δεν γίνει, είστε συνένοχοι» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: « Να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη εκείνοι που παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της πώλησης του Ερρίκος Ντυνάν στην θυγατρική εταιρεία της Πειραιώς ο κ. Καμμένος είπε: «Σήμερα το πρωί συναντήθηκα με εργαζόμενους του Ντυνάν και διέψευσαν τον υπουργό. Μ΄άλιστα έβγαλαν και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι είναι ψευδείς οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας. Δεν του έστειλαν καμιά ευχαριστήρια επιστολή».

Όπως τόνισε ο κ. Καμμένος «ο Σαμαράς πρέπει να απαντήσει αν καλύπτει τον κ. Βορίδη και τα ψεύδη που λέει». Μάλιστα ο κ. Καμμένος κατέθεσε και έγγραφα εργαζόμενης του Ερρίκος Ντυνάν που δείχνουν ότι δεν έχουν πληρωθεί. «Δίνουν το Ερρίκος Ντυνάν σε εταιρεία με κεφάλαιο 3.000 ευρώ» είπε ο κ. Καμμένος ενώ σε άλλο σημείο της ομιλίας του είπε: «Για όλες τις θολές συμβάσεις που έχουν υπογραφεί οι επιχειρηματίες και οι πολιτικοί προϊστάμενοι που υπέγραψαν θολές συμβάσεις θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Κορυφώνεται η μάχη στη Βουλή

«Σκληρή» διάψευση Βορίδη από τους εργαζόμενους του «Ερρίκος Ντυνάν»