ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Τα χειρότερα για τη χώρα έρχονται

Νικολόπουλος: Τα χειρότερα για τη χώρα έρχονται

«Όλοι πια ομολογούν ότι φτάνει το "νέο προληπτικό Μνημόνιο" που θα είναι πιο μνημόνιο από το μνημόνιο, από μια πανικόβλητη συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου που καταρρέει», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ALPHA ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Ο Αντώνης Σαμαράς, όπως και στο παρελθόν έκανε με την επαναδιαπραγμάτευση των Ζαππείων, με το ανυποχώρητο του ονόματος της Μακεδονίας, με την τιμωρία των ενόχων που έφεραν το Δ.Ν.Τ. στην χώρα, το ίδιο κάνει και τώρα. Αποφεύγει πια να ξαναμιλήσει για έξοδο στις αγορές και λύτρωση από τα μνημόνια ή και πολύ περισσότερο για αποχώρηση από το Δ.Ν.Τ».

«Στις 08 Οκτωβρίου από το Μιλάνο ο Αντώνης Σαμαράς έλεγε ότι η Ελλάδα μπορεί να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες της για τα επόμενα χρόνια. Στις 17 Οκτωβρίου, στην επόμενη δηλαδή Σύνοδο Κορυφής, είπε ότι αρχίζει τη διαπραγμάτευση για την «προληπτική γραμμή στήριξης» που θα μας προστατεύσει από τα κοράκια των αγορών. Μια νέα μεγαλοπρεπής κωλοτούμπα όμοια εκείνης του προεκλογικού αντιμνημονιακού ηγέτη, με τον μετεκλογικό υποταγμένο και μνημονιακό Σαμαρά. Τι ακριβώς θα διαπραγματευθεί; Τη ζωή μας; Την πατρίδα μας; Τα παιδιά μας; Ποιος; Ο φοβικός, ο ναι σε όλα, ο γονατισμένος στα τέσσερα;», σχολίασε ο κ. Νικολόπουλος.

Και κατέληξε: «Η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σχεδόν το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας είναι απελπιστική και εκτός ελέγχου. Λες και ένα σχέδιο εξαφάνισής της είναι σε εξέλιξη, καθώς το φοροκυνηγητό και οι τρόποι είσπραξης οφειλών έχουν λάβει πλέον διαστάσεις διαστροφής. Η κοινωνία έχει πλήρως αποσταθεροποιηθεί και ο Πρωθυπουργός ζητά κυβερνητική σταθερότητα.

Από ποιον; Απ' αυτούς που τους τράβηξε το χαλί κάτω απ' τα πόδια και τρεκλίζουν που δεν αντέχουν άλλο;

Να προλάβουμε την Ελλάδα ζωντανή αφού τα χειρότερα δεν πέρασαν όπως προσπαθούν να μας πείσουν. Έρχονται και καθιστούν ανάγκη επιβίωσης την ανατροπή».

Διαβάστε επίσης:

Κουίκ: Δεν με ενδιαφέρει κανένα υπουργιλίκι