ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Δεν υπάρχει κωλοτούμπα στο θέμα της διαπραγμάτευσης

Σακελλαρίδης: Δεν υπάρχει κωλοτούμπα στο θέμα της διαπραγμάτευσης

«Δεν υπάρχει καμιά αλλαγή πολιτικής στο θέμα της διαπραγμάτευσης και της διαγραφής του χρέους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Δεν υπάρχει κωλοτούμπα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Κάποιοι μπορεί να δυσαρεστούνται που δεν έχουμε κωλοτούμπα. Πάγια θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι πως το δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο και απαιτείται η διαγραφή του, η οποία μπορεί να γίνει με πολλούς τεχνικούς τρόπους: ένας από αυτούς είναι αυτός που είπε ο κ. Βαρουφάκης από το Λονδίνο».

Κατέληξε, δε, σχετικά με το χρέος, πως «αυτό που μας νοιάζει είναι να καταστεί βιώσιμο να πάρει ανάσα η ελληνική κοινωνία».

Σχετικά με τη δήλωση του κ. Καμμένου πως μπορεί οι ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν νομοσχέδια με τα οποία δεν συμφωνούν είπε πως είναι «εύλογο» αυτό που λέει ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε πως «υπάρχει μια πολύ καλή συνεννόηση μέχρι τώρα με τον κ. Καμμένο και πιστεύω πως όλα τα νομοσχέδια που θα έρθουν δεν θα φέρουν κανέναν σε δύσκολη θέση».

Σχετικά με το όνομα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Σακελλαρίδης δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως μόλις ανοίξει η Βουλή θα γίνουν οι σχετικές δηλώσεις, ενώ αναφορικά με το ενδεχόμενο συνάντησης του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις 12 Φεβρουαρίου είπε πως δεν έχει οριστικοποιηθεί καμία συνάντηση και πως δεν έχει υπάρξει κάποιο σχετικό αίτημα από την ελληνική πλευρά.

Σχετικές ειδήσεις