ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Να μην οραματίζεται η αντιπολίτευση νέα μνημόνια

ΑΝΕΛ: Να μην οραματίζεται η αντιπολίτευση νέα μνημόνια

Επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης εξαπέλυσαν σήμερα, Πέμπτη (07/05/2015) οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δια στόματος της εκπροσώπου τους, Μαρίνας Χρυσοβελώνη.

«Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τους δανειστές έχουν εισέλθει σε κρίσιμη και καθοριστική φάση. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουμε τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση στις σκληρές διαπραγματεύσεις, με μόνο στόχο μια συμφωνία που θα βάζει τέλος στο καθεστώς των μνημονίων και στην περαιτέρω φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, ιδίως των ευαίσθητων κοινωνικά στρωμάτων. Οι «κόκκινες γραμμές» μας ισχύουν πάντα», δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Την ίδια στιγμή, πρόσθεσε ότι «θα συνιστούσαμε στα κόμματα της αντιπολίτευσης, στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να μην οραματίζονται νέα μνημόνια σαν αυτά που υπέγραψαν ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος και με τα οποία ξεθεμελίωσαν τις εργασιακές σχέσεις, συρρίκνωσαν το κοινωνικό κράτος και επιχείρησαν να ξεπουλήσουν τα πάντα».

«Ο πολιτικός "χατζηαβατισμός" που επέδειξαν οι ηγεσίες αυτών των δύο μνημονιακών κομμάτων δεν θα έχει συνέχεια», κατέληξε.

Σχετικές ειδήσεις