ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραποίησαν τις τοποθετήσεις Παυλόπουλου τα κανάλια της διαπλοκής

Παραποίησαν τις τοποθετήσεις Παυλόπουλου τα κανάλια της διαπλοκής

Και αγνόησαν τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις Ρουμελιώτη…

Νέο ρεσιτάλ παραπληροφόρησης και κατευθυνόμενης «ενημέρωσης» έδωσαν τα κανάλια της διαπλοκής, σε μια μέρα που οι εξελίξεις είναι οριακές και οι αποκαλύψεις έως και συγκλονιστικές!

Κατ’ αρχήν, με τρόπο πολιτικά ανήθικο και εκτός κάθε ορίου δεοντολογίας, έφτασαν στο σημείο να παραποιήσουν τις τοποθετήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, κατά τις συναντήσεις του με τη Διοικητική Επιτροπή της Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και τον επικεφαλής του Ποταμιού Στ. Θεοδωράκη.

Επιχείρησαν να τον εμφανίσουν να στέλνει μηνύματα στην κυβέρνηση, κάτι που σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες μας έχει προκαλέσει τη δυσφορία της Προεδρίας…

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος σε καμιά περίπτωση -ούτε καν εμμέσως- δεν έστειλε προειδοποίηση στην κυβέρνηση για τη θέση της Ελλάδας στην Ε.Ε. και στην ευρωζώνη. Εξέπεμψε σε κοινό μήκος κύματος με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, που επίσης σε κάθε ευκαιρία τονίζουν την αναγκαιότητα της παραμονής της χώρας μας σε Ε.Ε. και ευρωζώνη.

Επίσης, τα κανάλια των βαρόνων της διαπλοκής αγνόησαν τις τοποθετήσεις του για μια λύση βιώσιμη και σύμφωνα με τις προοπτικές της χώρας μας και με κοινωνική δικαιοσύνη.

Κάτι άλλο που προκλητικότατα αγνόησαν ήταν επίσης οι εκκλήσεις του για εθνική ενότητα, με παραμερισμό των διαφορών μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, τούτη την κρίσιμη περίοδο.

Φαίνεται πως αυτή του η έκκληση δεν βολεύει τη γραμμή των μεγαλοκαναλαρχών και των δημοσιογραφικών τους εντεταλμένων, που θέλουν την κυβέρνηση απομονωμένη και επενδύουν στην πόλωση…

Κι ενώ παραποίησαν τις καθαρές τοποθετήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, πρόβαλαν άλλες δηλώσεις, που προκλητικά καλούν την ελληνική κυβέρνηση να επανέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, στην ουσία να αποδεχτεί τους εκβιαστικούς όρους των δανειστών!

Αλλά τα «κανάλια της διαπλοκής» διέπραξαν και μια άλλη δημοσιογραφική απάτη.

Αγνόησαν προκλητικότατα ή υποβάθμισαν εντελώς τη συγκλονιστική κατάθεση του Παν. Ρουμελιώτη στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά το πώς φτάσαμε στα μνημόνια!

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ αποκάλυψε με στοιχεία και ντοκουμέντα τις εγκληματικές μεθοδεύσεις προκειμένου η χώρα μας να αλυσοδεθεί στα καταστροφικά μνημόνια, το οργιαστικό παρασκήνιο για να ξεφορτωθούν οι τράπεζες τα «τοξικά» ελληνικά ομόλογα, τα εγκλήματα γύρω απ’ το κούρεμα του ελληνικού χρέους (που δεν έγινε ποτέ!), τις ιστορικές κι όχι μόνο ευθύνες των ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου, Παπαδήμου, της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου.

Τα κανάλια της διαπλοκής, ούτε είδαν, ούτε άκουσαν τίποτα απ’ αυτές τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Τις αγνόησαν, προκλητικότατα!

Φαίνεται πως για τους παπαγάλους της διαπλοκής και παραπληροφόρησης, έχουν μεγαλύτερη αξία τα διάφορα παραληρήματα του… Αδώνιδος, ας πούμε, απ’ την αποκάλυψη των πολιτικών εγκλημάτων που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα μας στα Τάρταρα!

Άξιος ο μισθός τους!

Σχετικές ειδήσεις