ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύνοδος Κορυφής - Live Blog: Όλες οι εξελίξεις για την επίτευξη συμφωνίας

Σύνοδος Κορυφής - Live Blog: Όλες οι εξελίξεις για την επίτευξη συμφωνίας

Σε «κόκκινο συναγερμό» όλα τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την εξεύρεση μιας λύσης - Όλα τα βλέμματα στη Σύνοδο Κορυφής - Πυρετός διαβουλεύσεων από το πρωί - Θετικό κλίμα από τις νέες προτάσεις που κατέθεσε η κυβέρνηση - Κοινή πεποίθηση όλων των ηγετών ότι υπάρχει περιθώριο συμφωνίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Με συνεδριάσεις όλων των οργάνων συνεχίζεται ο μαραθώνιος επαφών της ελληνικής πλευράς με τους δανειστές. Ξεκίνησε η Σύνοδος από την οποία όλοι ευελπιστούν να βγει «λευκός καπνός».

Οι περισσότεροι από τους υπουργούς της Ευρωζώνης ευελπιστούν σε μια συμφωνία αν και στις δηλώσεις τους είναι προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, πλην του Σόιμπλε και του Ντάισελμπλουμ που ακόμα και την τελευταία στιγμή επιμένουν να εμφανίζονται απαισιόδοξοι.

Το Newsbomb.gr καταγράφει λεπτό προς λεπτό όλες τις δηλώσεις, τα σχόλια και τις πολιτικές αναλύσεις γύρω από τη Σύνοδο Κορυφής.

LIVE όλες οι εξελίξεις

Το Newsbomb.gr καταγράφει λεπτό προς λεπτό τις αγωνιώδεις προσπάθειες και τα ραντεβού του Έλληνα Πρωθυπουργού για την εξεύρεση λύσης.

Σχετικές ειδήσεις