ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εκλογές

Μπακογιάννη: Κυβέρνηση ειδικού σκοπού ή εκλογές

Δύο επιλογές έχει μπροστά του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας το αμέσως προσεχές διάστημα εκτίμησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

«Ή κάνει κυβέρνηση ειδικού σκοπού δύο ετών που στηρίζεται από κόμματα και προχωρά και αντιπολίτευση δεν θα έχει τη Χρυσή Αυγή αλλά τον Λαφαζάνη ή θα κάνει εκλογές και αυτή την κυβέρνηση θα την επιβάλλει ο ελληνικός λαός διότι πλειοψηφίες αυτού του είδους όπως ονειρεύεται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν», σημείωσε η βουλευτής, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Στην περίπτωση των εκλογών, ωστόσο, είπε ότι «θα έχουμε χάσει όμως, θα έχει ένα τεράστιο κόστος αυτό και ο ελληνικός λαός θα πληρώσει διπλά επείδη λυπάμαι που το λέω αλλά εμένα με έχει απογοητεύει πάρα μα πάρα πολύ αυτή η κυβέρνηση».

«Η σουρεάλ κατάσταση πρέπει να λήξει και θα λήξει στο τέλος Αυγούστου», είπε.

«Μέχρι εδώ ήταν», τόνισε, αναφέροντας ότι «αυτή η παρακολούθηση αυτής της εικόνας, εάν πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στην καμπούρα τη δικιά μας ή στην καμπούρα της όποιας αντιπολίτευσης θα λύνει τα εσωτερικά του προβλήματα και θα κυβερνά με τον τρόπο με τον οποίο δεν κυβερνά σήμερα είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Σχετικές ειδήσεις