ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητρόπουλος: Αποδέχεται τελικά την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Μητρόπουλος: Αποδέχεται τελικά την τελευταία τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας

Στην αποδοχή της τελευταίας θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας προχώρησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, παρά τη χθεσινή (04/09) αντίδρασή του.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» αποκάλυψε ότι έστειλε και sms στον Αλέξη Τσίπρα, στο οποίο ανέφερε «Σύντροφε Πρόεδρε, σε ευχαριστώ για την τιμή της πρότασης. Την αποδέχομαι. Καλή επιτυχία. Σας τιμώ, Αλέξης Μητρόπουλος».

«Και αυτή η πρόταση είναι τιμητική για να εκφράσω και με αυτή τη θέση αυτόν τον πολύπαθο λαό που με τίμησε», δήλωσε στο «Mega». Πρόσθεσε πάντως πως η τελευταία θέση είναι τιμητική για εκείνον αλλά όχι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες, Παρασκευή 04 Σεπτεμβρίου πάντως ο κ. Μητρόπουλος είχε εμφανιστεί πολύ αρνητικός σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής συγκρότησης των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση.

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν εκτίμησε τη στάση μου - Λυπήθηκα που δεν ψήφισα “όχι” και δήλωσα “παρών”- Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είχε διαπραγματευτική ανικανότητα - Δεν με ενημέρωσε κανείς για την απόφαση να με “κόψουν”», ήταν μερικά μόνο από τα λόγια του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου της Βουλής.

Σχετικές ειδήσεις