ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Θετική η αποτίμηση της παρουσίας Μεϊμαράκη στην τηλεμαχία

ΝΔ: Θετική η αποτίμηση της παρουσίας Μεϊμαράκη στην τηλεμαχία

Θετική είναι η αποτίμηση που κάνουν στη ΝΔ για την παρουσία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη χθεσινοβραδινή τηλεμαχία.

Από τη λεωφόρο Συγγρού μάλιστα χαρακτηρίζουν τον κ. Μεϊμαράκη ως τον νικητή της διαδικασίας καθώς, όπως λένε, κέρδισε τις εντυπώσεις. Στελέχη της ΝΔ επισημαίνουν πως ο πρόεδρος του κόμματος έδειξε έτοιμος να κυβερνήσει, ήταν σταθερός και μετρημένος δίνοντας σαφείς απαντήσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της σφιχτής διαδικασίας κατάφερε, όπως τονίζουν, να αποδομήσει τον Αλέξη Τσίπρα τον οποίο και χαρακτηρίζουν «αμυντικό και απολογητικό».

Στη ΝΔ εκτιμούν, ακόμα, πως ο κ. Μεϊμαράκης κατάφερε να κερδίσει τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους με τη μετριοπάθειά του και τον πολιτικό του λόγο, απευθυνόμενος κυρίως στον κεντρώο χώρο.

«Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ήταν ειλικρινής και δεν έχανε χρόνο όπως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντούσα άμεσα και επί της ουσίας στις ερωτήσεις» τονίζει συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζοντας πως «ανέδειξε και το θέμα της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την αδυναμία του Αλεξη Τσίπρα να προσέλθει σε έναν επί της ουσίας διάλογο μαζί του»

Στη ΝΔ πλέον δίνουν μεγάλη έμφαση στην παρουσία του προέδρου του κόμματος στη ΔΕΘ και στην ομιλία του στους παραγωγικούς φορείς όπου και θα ανακοινωθεί το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ. Αύριο ο κ. Μεϊμαράκης θα επισκεφθεί τις Σέρρες.

Σχετικές ειδήσεις