ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 – ΛΑΕ: Λαφαζάνης, Ζωή, Γλέζος αγκαλιά στην προεκλογική συγκέντρωση (photos)

Εκλογές 2015 – ΛΑΕ: Λαφαζάνης, Ζωή, Γλέζος αγκαλιά στην προεκλογική συγκέντρωση (photos)

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» στην μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας, που είχε αγκαλιές, μηνύματα νίκης και... τραγούδια – Μήνυμα στήριξης στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη και από τους Podemos.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρόεδρο της ΛΑΕ πλάι πλάι με τον Μανώλη Γλέζο, τον Δημήτρη Στρατούλη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

2366091

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε στο πλήθος, ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Λαϊκή Ενότητα θα είναι πανίσχυρη στις κάλπες: «Το δίλημμα των εκλογών δεν είναι Τσίπρας ή Μεϊμαράκης» είπε, τονίζοντας πως «οι δύο αυτοί συνέταιροι στην ψήφιση του μνημονίου θα είναι από τη Δευτέρα μαζί στην κυβέρνηση, με κολαούζους το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι».

2366065

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας κάλεσε τους συγκεντρωμένους να μην πιστεύουν στις δημοσκοπήσεις και προέβλεψε υψηλά ποσοστά για το κόμμα του, υπογραμμίζοντας πως ισχυρή Λαϊκή Ενότητα σημαίνει την κατάρρευση των μνημονίων και των μνημονιακών στηριγμάτων τους.

Κεντρική ομιλήτρια ήταν η πρόεδρος της Βουλής και και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στην Α’ Αθήνας - Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα: «Μην ακούτε τον κ. Τσίπρα που λέει δεν θα γίνω Παπαδήμος. Με την ίδια ευκολία είπε ότι θα καταργούσε τα μνημόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η ίδια κάλεσε τους πολίτες να δώσουν το μήνυμά τους: «Απ' αυτήν εδώ την πλατεία ας τους στείλουμε το μήνυμα ότι τα σχέδιά τους θα αποτύχουν γιατί ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο και δεν καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα της διαπλεκόμενης μιντιοκρατίας».

2366022

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου τραγούδησε το Bella Ciao, ξεσηκώνοντας τους παριστάμενους.

Μήνυμα ανατροπής των μνημονιακών πολιτικών έστειλε, από την πλευρά του, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Λαϊκής Ενότητας, Μανώλης Γλέζος: «Ή θα νικήσουμε ή θα πάμε πίσω 40 χρόνια. Από μας εξαρτιέται», τόνισε ο ίδιος.

Οι Podemos γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζουν ΛΑΕ

Στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας μίλησαν το βράδυ της Τρίτης στελέχη του ισπανικού κόμματος Podemos, απευθύνοντας μήνυμα στήριξης στον ελληνικό λαό και το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Lafazanis copy

Άφησαν αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και δήλωσαν πως συστρατεύονται στο πλευρό της Λαϊκής Ενότητας.

Σχετικές ειδήσεις