ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Μην ακούτε τον Τσίπρα – Καλείστε να γράψετε ιστορία

Κωνσταντοπούλου: Μην ακούτε τον Τσίπρα – Καλείστε να γράψετε ιστορία

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας στην Ομόνοια.

«Μην ακούτε τον κ. Τσίπρα που λέει δεν θα γίνω Παπαδήμος. Με την ίδια ευκολία είπε ότι θα καταργούσε τα μνημόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο λαός μας έχει ανεξίτηλα γραμμένη στην ιστορία του την αντίσταση. Ο λαός καλείται για άλλη μια φορά με αποφασιστικότητα να γράψει ιστορία, να αντισταθεί και να δώσει μαθήματα αξιοπρέπειας και ανιδιοτέλειας» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και ρώτησε τους πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Ομονοίας: Τελικά πρέπει να το πληρώσουμε το χρέος; «Τι είπατε; Όχι; Είμαι σίγουρη ότι το άκουσε η Λαγκάρντ, ο Τουσκ, ο Ντράγκι, η Μέρκελ και ο Σόιμπλε. Το μόνο χρέος που έχουμε είναι αυτό της ανατροπής του σάπιου συστήματος που κατέστρεψε τη χώρα μας» ανέφερε.

«Απ' αυτήν εδώ την πλατεία ας τους στείλουμε το μήνυμα ότι τα σχέδιά τους θα αποτύχουν γιατί ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο και δεν καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα της διαπλεκόμενης μιντιοκρατίας» τόνισε η υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας. «Ακόμα κι αν κάποιοι πήραν το όχι του λαού και το έκαναν δικό τους ναι, ακόμη κι αν κάποιοι παραβίασαν την εντολή του, αντικατέστησαν τη λαική κυριαρχία με την επιτροπεία, τον πέταξαν από την ταράτσα στα τσιμέντα, ξανασηκώνεται και θα κερδίσει το τέρας του μνημόνιου, πρόσθεσε και είπε το σύνθημα: Λαέ μη σκύβεις το κεφάλι, ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλι».

«Στο δίλημμα πειθαρχία ή Δημοκρατία απαντούμε Δημοκρατία. Στο δίλημμα Μνημόνιο ή Δημοκρατία απαντούμε Δημοκρατία. Στο δίλημμα υποταγή ή δημοκρατία απαντούμε δημοκρατία. Και στο δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία απαντούμε δημοκρατία. Εξηγήσεις πρέπει να δώσουν εκείνοι που στο δίλημμα αυτό απαντούν ευρώ» , ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Σχετικές ειδήσεις