ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τους νόμους

Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τους νόμους

Τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την επιστροφή επίορκων υπαλλήλων στις θέσεις τους σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας ότι «Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους ο κ. Τσίπρας ότι έτσι δεν κυβερνιέται η Ελλάδα».

Όπως είπε: «Ο κ. Τσίπρας αναϕέρθηκε σε "παραθυράκι" που επέτρεψε στους επίορκους δημοσίους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους και ότι η κυβέρνησή του προσπαθεί με κάθε τρόπο να το κλείσει» και σχολίασε «Πράγματι αυτό το "παραθυράκι" άνοιξε ο νόμος Κατρούγκαλου».

«Όμως από το βήμα της Βουλής τον είχα προειδοποιήσει σε υψηλούς τόνους ότι αυτά ακριβώς θα ήταν τα αποτελέσματα της ρύθμισης που έϕερνε προς ψήϕιση. Πέραν αυτού, ο κ. Τσίπρας αναϕερόμενος στο θεσμό της αυτοδίκαιης αργίας τον οποίο εϕάρμοσα οδηγώντας εκτός Δημοσίου υπαλλήλους που παραπέμπονταν αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα, μίλησε για τον "κατάπτυστο" νόμο Μητσοτάκη» συμπλήρωσε.

«Τον ενημερώνω ότι ο δήθεν "νόμος Μητσοτάκη" ψηϕίστηκε τον Απρίλιο του 2012, σε χρόνο δηλαδή που δεν ήμουν υπουργός", συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτακης σημειώνοντας ότι ο πρωθυπουργός αιφνιδιάζεται από τους ίδιους τους νόμους που η Κυβέρνησή του φέρνει στη Βουλή.

«Ο πρωθυπουργός δεν ενημερώνεται για τις θέσεις της Αντιπολίτευσης. Ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τους νόμους. Είναι θλιβερό και πολύ ανησυχητικό», συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις