ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φοβούνται να κυκλοφορήσουν οι υπουργοί

Φοβούνται να κυκλοφορήσουν οι υπουργοί
Με παρέα φίλων και συνεργατών έτρωγε πριν από λίγες μέρες ο υπουργός...

Με παρέα φίλων και συνεργατών έτρωγε πριν από λίγες μέρες ο υπουργός Aγροτικής Aνάπτυξης, Κώστας Σκανδαλίδης σε ταβέρνα των βορείων προαστείων και το μυαλό του το είχε σε όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στους δρόμους της Αθήνας. Καθισμένος με την πλάτη γυρισμένη προς τον υπόλοιπο κόσμο που βρισκόταν στο ίδιο χώρο ακούστηκε να λέει στην παρέα του:

«Τώρα όποιος και να μας δει, ίσως και να μας πλακώσει στα γιαούρτια, αλλά με τόσα γιαούρτια που έχουμε φάει και προπηλακισμούς τον τελευτάιο καιρό, έχουμε συνηθίσει» λέει ο υπουργός για να του απαντήσει η παρέα του: « Καλά θα κάνεις να κάτσεις έτσι ακριβώς όπως κάθεσαι, διότι αν μας πάρουν είδηση κανείς δεν ξέρει πόσο θα καθόμαστε ήσυχοι»

Ο υπουργός είπε να πιει ένα κρασάκι με τους δικούς του ανθρώπους . Αλλώστε το είχε ανάγκη μιας και τον τελευταίο καιρό όλους τους βουλευτές και τους υπουργούς τους είχε πιάσει η... μαύρη κατάθλιψη αφού δεν μπορούσαν ούτε να κυκλοφορήσουν ούτε να διασκεδάσουν άνετα όπως παλιότερα λόγω των προπηλακισμών και των γιαουρτιών που δέχονται όπου σταθούν.