ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ - Μεϊμαράκης: Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε αδιέξοδο τη χώρα

Εκλογές ΝΔ - Μεϊμαράκης: Η πολιτική της κυβέρνησης οδηγεί σε αδιέξοδο τη χώρα

Κάλεσμα σε όλους τους Νεοδημοκράτες να στείλουν με την ψήφο τους μήνυμα ενότητας, απηύθυνε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Κρήτη, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας.

«Οφείλουμε η Νέα Δημοκρατία τη Δευτέρα ενωμένη και δυνατή να γυρίσει σελίδα και να είναι η αντίρροπη δύναμη που θα κρατήσει την ισορροπία στη Δημοκρατία της Ελλάδας. Και για αυτό ακριβώς πρέπει να πάμε στις κάλπες φιλικά, με το Νεοδημοκρατικό ήθος, με την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον και να προχωρήσουμε σε αυτή τη διαδικασία», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εστιάζοντας στα θέματα της οικονομίας, της κοινωνικής πολιτικής και στα εθνικά θέματα.

«Δυστυχώς η κυβέρνηση έχει ακολουθήσει μια πολιτική η οποία εμάς δεν μας βρίσκει σύμφωνους και είναι πολιτική που οδηγεί σε αδιέξοδο την οικονομία και τη χώρα. Εμείς είχαμε προτείνει μια πορεία προς την ανάπτυξη και η κυβέρνηση ακολουθεί μια πορεία προς τα ελλείμματα με φόρους, περικοπές και ύφεση», ανέφερε μεταξύ άλλων επισημαίνοντας ότι η ΝΔ δεν έχει ψηφίσει μέτρα που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, δίνουν τη χαριστική βολή στους Έλληνες.

Σχετικές ειδήσεις