ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Άγριος καυγάς Μεϊμαράκη με στενό συνεργάτη του Σαμαρά!

Βουλή: Άγριος καυγάς Μεϊμαράκη με στενό συνεργάτη του Σαμαρά!

Στο …κόκκινο είναι οι σχέσεις του Ευάγγελου Μεϊμαράκη με τον Αντώνη Σαμαρά, όπως καταδεικνύεται και από ένα «θερμό» επεισόδιο που είχαν στη Βουλή ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΔ με στενό συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Μεϊμαράκης είδε να πλησιάζει ο Νίκος Τσιούτσιας, συνεργάτης του κ. Σαμαρά, σχολίασε «Να φεύγω τώρα, γιατί ήρθε ο Τσιούτσιας που ακούει αυτά που λέω και τα παραφράζει»

Ωστόσο, ο συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού αντέδρασε λέγοντας «τι κάνω;» για να του απαντήσει ο κ. Μεϊμαράκης «Τα αλλάζεις και πας και τα λες εκεί» δείχνοντας το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Μάλιστα η συζήτηση άναψε καθώς ο κ. Μειμαράκης αναφέρθηκε στο θέμα της εταιρίας πληροφορικής που είχε αναλάβει τη διοργάνωση των εκλογών της ΝΔ που κατέληξαν σε φιάσκο, λέγοντας ότι τον ιδιοκτήτη της εταιρίας τον γνώριζε η πλευρά προσωπικά η πλευρά Σαμαρά.

Η τελευταία φράση που άκουσαν οι παρόντες στο επεισόδιο ήταν «Άκουσες τι σου λέω; Να προσέχεις!» την οποία είπε ο κ. Μεϊμαράκης και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Σχετικές ειδήσεις