ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρονοδιάγραμμα 111 ημερών από τον Κυρ. Μητσοτάκη για την ανανέωση της Ν.Δ.

Χρονοδιάγραμμα 111 ημερών από τον Κυρ. Μητσοτάκη για την ανανέωση της Ν.Δ.

Χρονοδιάγραμμα 111 ημερών με συγκεκριμένες αλλαγές για την ανανέωση της Ν.Δ. παρουσιάζει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής», ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως επισημαίνει, στόχος του ίδιου είναι εντός 111 ημερών να έχουν καταστεί πραγματικότητα οι απαιτούμενες αλλαγές, ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πρεσβεύει την αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ο κ. Μητσοτάκης εστιάζει σε ένα σχέδιο ανάπτυξης, με σταδιακή μείωση των φόρων, ενίσχυση της υγιούς επιχειρηματικότητας, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στήριξη της κοινωνικής συνοχής, προώθηση του υγιούς ανταγωνισμού και της εξωστρέφειας, εξασφάλιση δικαιοσύνης, σταθερότητας και ασφάλειας.
«Ας είμαστε ειλικρινείς, σήμερα η Ν.Δ. δεν είναι έτοιμη», τονίζει και παραθέτει τις εξής προτεραιότητες για τον ανασχηματισμό του κόμματος:

Αποτελεσματική οργάνωση της Κ.Ο.

Στοχοθεσία για τις πρώτες 111 ημέρες

Λιτότερη και αποτελεσματικότερη δομή στη Ν.Δ.

Εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης

Μετακόμιση σε μικρότερο κτίριο

Ενεργοποίηση εθελοντών από διεθνούς κύριους τεχνοκράτες μέχρι φοιτητές.

«Εγγυώμαι ότι σε 111 μέρες μετά την 10η Ιανουαρίου, δηλαδή το Πάσχα του 2016, η Νέα Δημοκρατία θα έχει ανασυγκροτηθεί από την αρχή», υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης και καλεί τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Σχετικές ειδήσεις