ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: «Εσείς είστε η διαπλοκή»

Μητσοτάκης προς Τσίπρα: «Εσείς είστε η διαπλοκή»

«Κρίσιμες αποφάσεις παίρνονται ερήμην του ελληνικού λαού», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη Βουλή για τις τηλεοπτικές άδειες, τονίζοντας πως οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα, «εσείς είστε η διαπλοκή, είστε πιο παλιό και από το παλιό», υπογραμμίζοντας πως απειλείται η ελεύθερη ενημέρωση και παραβιάζεται κατάφορα το Σύνταγμα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε στη συνέχεια πως η κυβέρνηση Τσίπρα έχει πει συστηματικά ψέματα σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, «Δεν μπορείτε να βγείτε πλέον στην κοινωνία», είπε και συνέχισε λέγοντας, «να σας θυμίσω τι λέγατε πάνω στα τρακτέρ και κάνατε ακριβώς τα ανάποδα;».

Αναφερόμενος στις τηλεοπτικές άδειες, σημείωσε ότι η στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι ξεκάθαρη. Όπως είπε, η Ν.Δ. θα υπερασπίζεται την ελευθέρη ενημέρωση του λαού, πάντα υπό τον έλεγχο της ανεξάρτητης αρχής.

«Κανείς δεν διαφωνεί με το να υπάρχει διαφάνεια. Ό,τι ισχύει για όλους τους επιχειρηματίες, πρέπει να ισχύει και για τους καναλάρχες» ανέφερε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι με τη σημερινή τροπολογία «θέλετε να καταστήσετε κυρίαρχο των ΜΜΕ των υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά».

Σχετικές ειδήσεις