ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η κυβέρνηση κόβει τους μη αρεστούς και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

ΝΔ: Η κυβέρνηση κόβει τους μη αρεστούς και από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη, με αφορμή τη σύνθεση και λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού εξαπολύουν με σημερινή τους κοινή δήλωση η συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη και η τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, κάνοντας λόγο για «στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με ημέτερους, συγγενείς, φίλους και κομματικά στελέχη».

«Τη στιγμή που η χώρα παλεύει απομονωμένη να αντιμετωπίσει το οξύτατο προσφυγικό - μεταναστευτικό πρόβλημα, ο Υπουργός Οικονομίας καλείται να “απολογηθεί” στην αρμόδια Επίτροπο κυρία Margerithe Vestager, για τις εξόφθαλμα φωτογραφικές διατάξεις σχετικά με τη σύνθεση και λειτουργία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Διατάξεις που “καρατομούν” τους μη αρεστούς στο “καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ” και καθιστούν πειθαρχικό αδίκημα την ανυπακοή στον Υπουργό», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι κ.κ. Κεφαλογιάννη και Ασημακοπούλου.

Και σημειώνουν: «Μετά τους συνεχείς, προπαγανδιστικούς μύθους του προς τη Βουλή και τον Ελληνικό λαό, ο κ. Σταθάκης οφείλει να διευκρινίσει τι ακριβώς σκοπεύει να πει στους Ευρωπαίους εταίρους, τώρα που όλοι πλέον ξέρουν την πραγματικότητα».

Εξάλλου, η ΝΔ, στην ίδια ανακοίνωση επικρίνει την κυβέρνηση τόσο για το «Πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», όσο και για το «Παράλληλο Πρόγραμμα» και υπογραμμίζει: «Το πραγματικό “πρόγραμμα” περιλαμβάνει τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού με “ημέτερους, συγγενείς, φίλους και κομματικά στελέχη”, την επίσπευση των κρίσεων στα Σώματα Ασφαλείας, στη Δικαιοσύνη και στο Στράτευμα, το νομοσχέδιο - παρωδία για την από-κομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης και βεβαίως την ολομέτωπη επίθεση στις Ανεξάρτητες Αρχές, συμπεριλαμβανομένου του ΕΣΡ και της Επιτροπής Ανταγωνισμού».

Σχετικές ειδήσεις