ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Δεν θα μπούμε σε καμία κυβέρνηση ως «τσόντα»

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Δεν θα μπούμε σε καμία κυβέρνηση ως «τσόντα»

Σε διάψευση δημοσιευμάτων που θέλουν τη συμμετοχή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε μια επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Π. Χρηστίδης.

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν πρόκειται να μπει σε καμία κυβέρνηση ως “τσόντα”, όπως άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει η κ. Γεννηματά, και πρόκειται για μια πάγια θέση, η οποία αφορά τόσο το παρόν όσο και το μέλλον», σημείωσε ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας χθες, Τετάρτη (07/04/2016) στον ραδιοσταθμό «Ράδιο Θεσσαλονίκη».

Με αυτό το σκεπτικό ο κ. Χρηστίδης έσπευσε να διευκρινίσει ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν θα έμπαινε σε μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και αν συνέβαινε κάποιο ατύχημα στη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ», επαναλαμβάνοντας εμμέσως τη θέση της κ. Γεννηματά, ότι «άλλη κυβερνητική λύση υπό την παρούσα Βουλή μπορεί να επέλθει μόνον (και) με τη σύμπραξη της ΝΔ».

Ερωτηθείς σχετικά μάλιστα προέβλεψε –μεταξύ αστείου και σοβαρού– ότι δεν βλέπει καν πώς θα μπορούσε να συμβεί ατύχημα, «καθώς οι ΑΝΕΛ αγαπάνε την καρέκλα της εξουσίας περισσότερο από οτιδήποτε άλλο».

Σχετικές ειδήσεις