ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κόντρα Πάγκαλου-Μιχελάκη

Νέα κόντρα Πάγκαλου-Μιχελάκη
Σκληρή επίθεση κατά του εκπροσώπου Tύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη εξαπέλυσε εκ νέου τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης...

Σκληρή επίθεση κατά του εκπροσώπου Tύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη εξαπέλυσε εκ νέου τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος, χαρακτηρίζοντας τον κ. Μιχελάκη ως «βαρόνο Μυνχάουζεν της ΝΔ», καταγγέλλει τη ΝΔ ότι επιμένει σε «κατά συρροή ψέματα», επιχειρώντας συνεχώς να παραπλανήσει τους πολίτες, ενώ κατηγόρησε τον κ. Μιχελάκη ότι «έχει ανάγει σε επάγγελμα την «εκτόξευση λάσπης και συκοφαντίας».

«Πρώτα, δήλωσε ότι η κυβέρνηση εγκατέλειψε το σχέδιο, το οποίο είχε δρομολογήσει η ΝΔ για την κατάργηση περίπου 250 οργανισμών, έπειτα ισχυρίστηκε ότι δήθεν οι εξαγγελίες της κυβέρνησης αναβάλλονται για εννέα μήνες, για να φθάσει στο αίσχιστο σημείο ανευθυνότητας, να δίδει ψευδείς αριθμούς και στοιχεία, με μοναδικό σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων» τόνισε ο κ. Πάγκαλος.

Επίσης, προσέθεσε ότι «ο βαρόνος Μυνχάουζεν της ΝΔ, αν δεν είναι ο ίδιος απληροφόρητος, όφειλε να γνωρίζει ότι η αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή

Καταργήσεων και Συγχωνεύσεων Φορέων του Δημοσίου Τομέα εξέτασε όλους τους φορείς, τους οποίους η Νέα Δημοκρατία φιλοδοξούσε να καταργήσει -μιας και δεν είχε ποτέ τη βούληση και την ικανότητα να το πράξει- και πρότεινε την κατάργηση ή συγχώνευση των περισσότερων εξ αυτών».

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr