ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βενιζέλος, οι κρέμες και ο μπαρμπέρης…

Ο Βενιζέλος, οι κρέμες και ο μπαρμπέρης…
Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκανε το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος κινήθηκε στην περιοχή της Πινακοθή

Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκανε το πρωί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος κινήθηκε στην περιοχή της Πινακοθήκης και μετά πήγε στο ξενοδοχείο Caravel.

Η δημοσιογραφική παρέα που παρακολούθησε τις κινήσεις του κ. Βενιζέλου απεφάνθη ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έκανε μια επίσκεψη στο εστιατόριο του γνωστού ξενοδοχείου για να «χτυπήσει» μια από τις διάσημες κρεμ μπρουλέ του σεφ.

Η απορία όμως όλων ήταν: ασκούσε μόνο μία; Επειδή όμως τίποτα δεν είναι αυτονόητο, στο ρεπορτάζ ο κύριος Βενιζέλος αιφνιδίασε αυτούς που τον παρακολουθούσαν διότι δεν πήγε για πρωινό τελικά στο ξενοδοχείο, αλλά για να κουρευτεί!

Μάλλον, το «φάγωμα» της επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού, Στέλλας Μπαλφούσια του κάθισε βαρύ ή ακολούθησε τη λαϊκή ρήση ότι μετά το «γάμο» με την τρόικα, κουρεύουν τον …υπουργό!