ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Ο λαός να ενωθεί ενάντια σε αυτούς που τον γονάτισαν

Κουτσούμπας: Ο λαός να ενωθεί ενάντια σε αυτούς που τον γονάτισαν

Δημήτρης Κουτσούμπας | ΚΚΕ: Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τα «Θερμοπύλεια 2018» ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή τη δήλωση που είχε κάνει νωρίτερα στην Λαμία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για την ανάγκη της ενότητας του ελληνικού λαού.

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ενωθεί, οι εργάτες, οι αγρότες, οι επαγγελματίες, η νεολαία, οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Πρέπει όλοι αυτοί να ενωθούν και να παλέψουν τόσο ενάντια στα μέτρα που μας γονάτισαν αυτά τα χρόνια των μνημονίων, όσο και στα νέα μέτρα που έρχονται με τα μεταμνημονιακά μνημόνια, αλλά, βεβαίως και για την αποκατάσταση όλων των πληγέντων, όπως είναι οι πυροπαθείς στην πατρίδα μας και βεβαίως όσον αφορά τα λεγόμενα εθνικά θέματα», είπε ο κ. Κουτσούμπας.

Και πρόσθεσε: «Διότι οι κίνδυνοι μεγαλώνουν, οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις δυναμώνουν και η Ελλάδα, με ευθύνη πρωταρχική της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και των προηγούμενων, γίνεται σημαιοφόρος του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων στην ευρύτερη περιοχή που εγκυμονεί νέους κινδύνους για το λαό μας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης: