ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές Άδωνι κατά Χρυσοχοΐδη - Παπουτσή

Βολές Άδωνι κατά Χρυσοχοΐδη - Παπουτσή

Φανερά ενοχλημένος παρουσιάστηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, μετά την κοινή απόφαση του πολιτικού του προϊστάμενου υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή για την μετακόμιση των υπηρεσιών του ΥΠΑΑΝ από την Ακτή Βασιλειάδη σε κτίριο στο Πασαλιμάνι.

Ο κ. Γεωργιάδης αν και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επισημαίνοντας ότι έχει άριστη συνεργασία με τον κ. Χρυσοχοΐδη, άφησε αιχμές και χαρακτήρισε ως «φάουλ» την συγκεκριμένη ενέργεια.

«Την απόφαση την πληροφορήθηκα από τον ίδιο τον κο. Χρυσοχοϊδη ο οποίος μου τηλεφώνησε ενώ βρισκόμουν στο Λονδίνο.

Ήταν ένα φάουλ το οποίο δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει» δήλωσε Αδ.Γεωργιάδης: «Είναι δύσκολο να εξηγήσεις στον κόσμο ότι είναι δεν είναι δυνατόν να δουλέψει ένα υπουργείο και να μην ξέρει ο εργαζόμενος που θα δουλεύει την επόμενη ημέρα. Δεν είναι απλό ζήτημα. Διογκώνει την εργασιακή ανασφάλεια. Και αντί να ασχολούμαστε με τα φλέγοντα θέματα ασχολούμαστε με θέμα που θα έπρεπε να είχε λυθεί σε πέντε λεπτά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης έκανε λόγο για τρομακτικές αδυναμίες που έχει το κτίριο της Γρηγορίου Λαμπράκη και είπε πως ομάδα που έστειλε για να κάνει αυτοψία του ανέφερε πως το κόστος ανακαίνισης θα ξεπεράσει τις 60 χιλιάδες ευρώ.

«Ο Έλληνας φορολογούμενος ξόδεψε πάνω από 600 χιλ. ευρώ για τη μετακόμιση από τη Γρ. Λαμπράκη στην Ακτή Βασιλειάδη. Και ερχόμαστε μετά από 4-5 χρόνια και λένε να πάμε πίσω. Από την τσέπη τους θα το πληρώσουν οι υπουργοί; Αν κάνουν χορηγία οι Χρυσοχοΐδης-Παπουτσής 700 χιλ. ευρώ ας το κάνουν», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης φανερά ενοχλημένος για τη στάση του πολιτικού του προϊστάμενου, αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.