ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφια με τον Βαρουφάκη στην Ανατολική Αττική η κόρη του Αλέξη Μητρόπουλου, Αγγελική

Υποψήφια με τον Βαρουφάκη στην Ανατολική Αττική η κόρη του Αλέξη Μητρόπουλου, Αγγελική

Μπορεί ο ίδιος ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος να μην είναι υποψήφιος σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αλλά με τον Γιάνη Βαρουφάκη συστρατεύεται η κόρη του Αγγελική.

 

Δικηγόρος και εκείνη στο επάγγελμα, η Αγγελική Μητροπούλου είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του Αλέξη Μητρόπουλου και δραστηριοποιείται επίσης στο εργατικό δίκαιο.

Θα κάνει τα πρώτα της πολιτικά βήματα στην ίδια Περιφέρεια όπου είχε εκλεγεί βουλευτής ο πατέρας της με την διαφορά πως εκείνος ήταν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ από τον οποίο πλέον βρίσκεται σε απόσταση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Η Αγγελική Μητροπούλου του Αλεξίου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και Διδάκτωρ Κοινωνικών Επιστημών. Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στα Πανεπιστήμια Εδιμβούργου, Λονδίνου και Αθηνών.

Είναι Δικηγόρος Αθηνών με εξειδίκευση σε θέματα εργατικού δικαίου και νεανικής απασχόλησης. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της από τη θέση του νομικού συμβούλου σε δημόσιους φορείς (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.α.), αλλά και σε ιδιωτικά ιδρύματα μέριμνας ευπαθών ομάδων.

Τα τελευταία χρόνια ως νομικός σύμβουλος κοινωνικών οργανώσεων έχει χειριστεί με τους συνεργάτες της ζητήματα μείζονος κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης:

«Τορπίλη» Ερντογάν: «Πήραμε τους S-400 - Τώρα αρχίζει ο... πόλεμος με τις ΗΠΑ»

Δραματικές εξελίξεις στην Τουρκία: Εγκλωβισμένος ο Ερντογάν και χωρίς συμμάχους

Γερό «χαστούκι» των ΗΠΑ στον Ερντογάν για τα F-35 - Φόβοι για κλοπή απόρρητων πληροφοριών

Σχετικές ειδήσεις