ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Μαριάνθης Καφετζή-Ραυτοπούλου

Εκλογές 2019: Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Μαριάνθης Καφετζή-Ραυτοπούλου

Δυναμικό μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη ημέρα της χώρας, έστειλε από την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον βόρειο τομέα της Β΄Αθηνών, Μαριάνθη Καφετζή-Ραυτοπούλου.

Ο κύκλος των προεκλογικών εκδηλώσεων της κυρίας Καφετζή ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (04/07/2019), με εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου στην κεντρική της ομιλία.

Εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας και της πολιτικής σκηνής, άνθρωποι του Πολιτισμού, επιχειρηματίες και μέλη της ναυτιλιακής «οικογένειας», όπως ο κ. Δημήτρης Αγγελάκος, βρέθηκαν στο πλευρό της κυρίας Καφετζή. Πλήθος κόσμου γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα και εξέφρασε την αγάπη του και τη στήριξή του στο πρόσωπο της οικονομολόγου, η οποία διακρίνεται για την υψηλή της ευαισθησία για το συνάνθρωπο.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο ανέδειξε και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στην εκδήλωση μέσω βίντεο. Ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι η Μαριάνθη Καφετζή είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος με διάθεση προσφοράς στο συνάνθρωπο και τόνισε ότι κοσμεί το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο βόρειο τομέα της Αθήνας. Χαιρετισμό απηύθυνε, επίσης, ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

Δείτε στην παρακάτω gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Μαριάνθης Καφετζή-Ραυτοπούλου:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Σχετικές ειδήσεις